Volkswagen

Volkswagen T1 Revival Concept, et dramatisk forslag til T1 moderne

Digital artist David Obendorfer raske oss igjen med sine nye kreasjoner, Volkswagen T1 Revival Concept. En prototype med å bringe den klassiske tyske van som ble et ikon av hippie fellesskap av 60-tallet.

Oppdag denne fantastiske nytolkning av den legendariske Volkswagen T1

David Obendorfer er en digital artist som alltid overrasket over deres design bringe den nåværende var det virkelige ikoner fra fjoråret, alltid med en fantastisk hånd retro-futuristisk respektere de viktigste egenskapene til sine forgjengere. Gode ​​eksempler er forslagene fra en BMW Concept CS Vintage, eller mer nylig Fiat 127 Abarth 127 Concept og Concept. I dag er begynnelsen av den legendariske Volkswagen Transporter T1.

En hyllest til Ben Pon far til VW T1

Volkswagen T1 Revival Concept Det er, som David sa, en hyllest til Ben Pon. Oppdage en liten historie, Ben var en nederlandsk Volkswagen importør i hans besøk til VW-fabrikken i Wolfsburg, og resultatet av tilfeldigheter, tror jeg på papir første utkast av Archi kjente Volkswagen T1.

Interiøret harmonisk blander fortiden med nåtiden

Hans inspirasjon kom etter å ha sett en nysgjerrig kjøretøy produsert for hånd å transportere tunge materialer fra en avdeling til en annen fabrikk. Fra den første skissen ble opprettet prosjektet Volkswagen Type 2, van firkantet aspekt bakre motor og fremre stilling av driveren basert på den bille, kjent som type 1. Dermed ble født Transporter T1.

David re-tolker van som ble en hel ikonet for generering av 60-tallet, spesielt for hippie samfunnet. den "ny" Volkswagen T1 foreslått av kunstneren inneholder utallige detaljer som bringer tilbake den opprinnelige modellen som duotone kroppen, krom dørhåndtak, den store VW-logoen i midten og sfærisk optisk inngangs, selv om det er verdt å merke seg at designet har nå flytende linjer og avrundede for å passe vår tid.

Inne blandet deres moderne digitale skjermer både midtkonsollen på dashbordet, med detaljer som luftventiler i sentrum av dashbordet og former av seter som fremkalle den indre utformingen av den opprinnelige T1. Også en del av dashbord er malt i samme tone legeme For å opprette en forbindelse mellom utsiden og innsiden.

Igjen lar David oss ​​drømmer om å skape en annen visuell påminnelse om at gamle også har ingen plass i den moderne verden. Målinger av Volkswagen Concept er T1 Revival 4848 mm long, 1983 mm bred og 1905 mm høy, med en akselavstand på 3070 mm.