nyheder

De 10 bedste biler fra 2015 til 2016, ifølge Jeremy Clarkson

Presenter og journalist Jeremy Clarkson har lavet en liste over biler, der mest ville have ønsket-og gennemprøvede-i de seneste måneder. Han mener, at en bil skal udmærke sig i noget, uanset hvad, så er det ikke en transport apparatet. Vi kender dit valg.

Når en journalist Motor har arbejdet i mange år som Jeremy Clarkson, det vil ende med at blive en rutine og intet kommer til at overraske eller ophidse. Men når det lader til, at man allerede har testet og fornemmer alt det, en bil fanger dit øje er, i det mindste, prisværdigt. De er biler med noget særligt, forårsager en strøm af fornemmelser og adskiller dem fra andre.

Derfor valgte Clarkson deres 10 foretrukne biler i øjeblikket på salg, blandt hvilke vi finder flere sports modeller, men også modeller tilsyneladende hverdagsagtige. Clarkson påvirker hans kolonne, der ikke blot uanset hvad ingredienser anvendes, men hvordan man kan kombinere dem. Hvad der tæller er resultatet. Selv om listen er varieret, rigelige europæiske modeller, er der kun en asiatisk og en amerikansk. Interessant, ingen er fremstillet i Storbritannien.

Den første liste er Mazda MX-5, der følger en slægt af 25 år at være verdens bedst sælgende Roadster. Den testede version er den mest kraftfulde, med 160 hk. Kørsel sjov i forhold til at spille Twister med Scarlett Johansson og Cameron Díaz, alle nøgne. Han siger MX-5 er den bedste i sagaen, der er entusiastisk og livlig, og det er hvad transmittere sin chauffør.

Jeremy Clarkson taler om MX-5 på samme måde som deres ingeniører ville have det til at være, en bil for at nyde at køre et godt stykke over den anden, og han tilføjer, at det er en kur mod depression, og det er ikke muligt at køre, mens på fagot. Værdier sin enkelhed, en overkommelig pris, brugervenlighed og kørsel fornemmelser. Svært at modsætte.

Alfa Romeo 4C Coupe Clarkson siges at være den generalist bilmærke, som du mest begejstret hvalp kvalificerer som en Ferrari, men har brug for nogle uddannelse. Det refererer til den resterende detaljer komfort i denne sport, som er synligheden, hvæsen luft og støj. Efter en lang rejse, er det ikke sådan en behagelig oplevelse.

Men Clarkson siger denne bil "frygtelige" der har en sjæl og menneskelighed, som ikke blot er en maskine. Det vil sige, du tilgive sine fejl, fordi det gør op for på andre områder, som det sker med en person. Dens 240 hk mid-motor og baghjulstræk er en opskrift på at føle, hvad kørsel i en superbil, men for langt færre penge, men er stadig langt fra lommen på en almindelig dødelig mængde.

Meget bedre mening har Mercedes-AMG GT S, som kvalificerer som Mustang Mercedes. Han føler rå og oprørsk, og fremhæver dimensioner hætten. Gennem sin sædvanlige overdrivelse, han anses for at være så lang, at når vi parkeret, vil det tage 20 minutter at ankomme, hvilket giver følelsen af ​​at køre en supertanker, som er så bred, at kunne have en helikopterlandingsplads bygget.

4.0 V8 Biturbo motor 500 hk er ikke så imponerende -a prioritet i forhold til 6,2 naturlig indsugning V8 AMG SLS, men han kan lide det hele mere. Det koster en masse mindre penge, på trods af at miste den måge-wing dør, men det er en Mercedes, der gør du glemmer hvad du har gjort for årtier siden i dette mærke. Alt på markedet, i denne liga ville være en af ​​dine første valg. Det er ikke dårligt at være den første generation af tyske fuldblodsheste.

Ford Focus RS må sige, at mindes den legendariske Escort RS Cosworth, som førte 26 år siden, han var en helt af arbejderklassen (hans ydmyge oprindelse). Focus RS er for ham som en Nissan GT-R til halv pris, en bil med 350 hestekræfter er i stand til at ydmyge meget dyrere og luksuriøse biler, endnu mere kraftfuld. Betragtes som den mest specielle Ford har gjort i et kvart århundrede.

Dens firehjulstræk systemet, siges at være den mest avancerede, der nogensinde er blevet samlet, uanset modellen og hvor meget det koster. Sikkert det refererer til drivende tilstand, som gør det muligt på tide at få opførslen af ​​en baghjulstræk vanvittigt, ligesom god amerikansk muskel. Og alt dette til en meget rimelig pris, 31.000 pounds i dit land.

Uden at forlade Ford, kunne han ikke gå glip af Mustang GT 5,0 V8. Den pony bil til 4.000 pounds mere end Focus RS, kan endelig købe RHD (hvad han kalder den højre side), fordi det er designet som en global bil. Han har ikke mistet sin amerikanske karakter, siger han, der tilskynder til at brænde constanemtente hjul, og til at træffe alle kurver med den bageste højre kryds.

Meget meget til fordel for denne Mustang pris mindre end hvad der kom til at betale for en Volkswagen Golf GTI, men det er stadig meget tung. Sin dom er "tid til at tro på myten". En muskel bil er udstillet som sådan i de første meter. Kan du huske, hvad Bullit og transmitteres Mustang Boss? For det er intet mindre end tilbyde den amerikanske V8.

Det udtrykkes i forskellige udtryk i Volvo XC90 2,0 turbodiesel motor med 220 hk, D5. Det er ikke den bil, der trækker mere opmærksomhed, men er fuld af detaljer, der gør den enkle, intuitive kørsel, og frem for alt, komfortable. At være i stand til at slappe af kørslen, men være forvisset, at maskinen er under behandling svenske chauffør.

Højdepunkter sin tur kvalitet, dieselmotoren er langt bedre isoleret end i den første generation, enkelhed af instrumentpanelet (berøringsskærm samler de fleste funktioner) eller hvor dejligt det er at sidde på deres pladser. Er sikkerheden bil og Sven Thor -Er hans ord med assistent træthed afsløring.

Flere nysgerrige er din dom over Opel Zafira Tourer 1.6 CDTI motor med 136 hk. Det er svært at Clarkson er ligesom en dieselmotor, men taler meget af ham. Faktisk siger han, at når du besøger Bono (U2 sanger) i Frankrig, blev paf at se, hvordan den stjerne flyttet på en Zafira diesel.

Uden at tænke to gange, har han givet det fem stjerner, maksimum. Han siger ikke føle noget, når man går på ujævnt terræn til chassiset FlexRide Han henviste, med løbende overvågning af amortiguación- og det er den mest komfortable bil i verden. Ja, endnu mere end den Rolls-Royce Phantom. I din mening, det er den bil, der sætter flere reparationer at transmittere ujævn overflade indad. Remata din mening at huske, at det er en god Vauxhall, den britiske mærke af General Motors (Opel er ikke solgt i Storbritannien).

Pepinazos tilbage til BMW M2 Coupe. Taler ikke på det som den hurtigste M, men han siger, at det er både hurtige kurver og lige, og gør det helt behageligt. Han har ændret sin mening om V8 M3 (E92) og den første M5. Dette er nu hans BMW M favorit.

Dens 370 hk motor siger, at intet i drejningsmoment, hvilket betyder, at du har forladt, og kan være så hurtigt som GT langt dyrere mærker. Nu er den mest tilgængelige BMW M, undgår eksistensen af ​​M135i eller M235i. Det ydre er ikke det mest slående af verden, men at køre det, er som at tage et rumskib.

"djævelsk god"Det er, hvad du synes om Ferrari 488 GTB, som har mere end 660 hk 3.9 V8 udvundet kombinere skære 8.000-ulige omgange med biturbada magt. En delicida på 100 km / t på 3 sekunder flade. Kvalificerer som den perfekte køremaskine (i mangel af et bedre ord), men ikke fem stjerner.

Ingen kritiserer 488 GTB for at have turbo, huske på, at F40 havde turbo, og da Gilles Villeneuve konkurrerede med Scuderia, havde også turboladede motorer. Lyder som en Ferrari, det lyder godt, ikke skelner dårlige action turboladere, er føreren ikke se, hvordan han modtager indsugningsluften. En fornøjelse at køre, hvilket kan opføre sig som en killing eller en fuldblods. Det er hans bedste præstation, en fuldblods der kan gennemføres med absolut føjelighed.

Endelig lukke Lamborghini Aventador listen. Ikke den bedste superbil til salg, har sin motor blevet obsolete'm forhold til dinosaurer og der er hybrid-modeller, der overgår det ikke så tungt. Men Aventador har en 6,5 V12 motor atmosfæriske, og disse tre ting på én gang er for stor, vi taler om potenca 700 hk firehjulstræk. Det er den hurtigste af listen.

Selvom dine bremser ikke er i stand til at indeholde stormløb motor Brontosaurus, for deres undslipper ud musik, det er noget, der kun kan forstås køre en Lamborghini V12 i et kredsløb. Af alle hans modstandere i toppen af ​​løbet af superbiler, ville Aventador være for ham at købe det. Han kan lide McLaren P1, men betragtes som en sofistikeret robot. Han foretrækker at køre en dinosaur.

Hvad tror du, dine valg?