Audi

Audi A5 2016, nøkkelen til en generasjon annonsert

Etter mange måneder med venting, og etter et par siste ukene der Audi har blitt defoliating Daisy, Audi A5 2016 er her. En ny generasjon, den andre, som inneholder betydelige endringer fra sin forgjenger.

New Look for A5, med en utvidet single-frame grillen

Endelig! den 2016 Audi A5 er det offisielt. I dag, etter lang ventetid, og etter en massiv presentasjon via Internett, Ingolstadt har åpenbart for verden den tredje generasjonen av A5. Vesentlige estetiske endringer legge opp til imponerende teknologiske utviklingen. En fornyelse som Gud ment.

Og er det som allerede har skjedd med Audi A4, har den tyske merket gjort sine lekser til gjør denne generasjonen av det mest avanserte og komplette A5 vi noensinne har sett. For å oppsummere de viktigste endringer forårsaket av den nye A5 vil desgranamos de viktigste punktene som markerer fremtiden for denne coupé.

utforming

Ja, det er ikke en revolusjon. Men Audi vet at A5 er en svært ønsket og etterspurt modell, og dette har gjort minimale endringer i kroppen. Selv om de er mer enn vi kan forestille oss. Som vi har sett de siste ukene i forrige teaser levert av Audi selv, mottar A5 vaske ansiktet slik at de får resten av renovert modeller.

Bilde 1 - Bilder Audi A5 og Audi S5 2016Bilde 2 - Bilder Audi A5 og Audi S5 2016Bilde 3 - Bilder Audi A5 og Audi S5 2016Bilde 4 - Bilder Audi A5 og Audi S5 2016

Bilder Audi A5 og Audi S5 2016

Vi kunne lett definere det som en Audi A4 med to dører mindre og en kupé finish. Og sannheten er at vi ikke ville gå villedet. Men til tross for å bevare det visuelle karakter subtile endringer i kroppen som forbedrer tidligere er innført. Nytt utseende, med LED hovedlys teknologi, som curvier linjer med mer uttalte ribber som løper langs Audi A5 langs og bredden legge til. Alt dette uten å miste en tøddel av sportsånd, selv om dette vil se styrket av tilstedeværelsen av Audi S5 2016, som også har blitt presentert i kveld.

interiør

Som vi sa den nye A5 er den mest teknologisk av alt som har vært. Audi er en pioner i utviklingen av teknologier for kjøring, og disse patenter er laget i en lugar fullstendig renovert for anledningen, som vi har sett takket være flere spion bilder. Minimalisme og modernisme sammen på samme plass, som inkluderer tilstedeværelsen av knapper, en kombinasjon av stiler som minner oss som hos Audi TT.

Videre kosmetiske endringer til side, fortsetter A5 for å vise den samme kvaliteter kvalitet og vet at din forgjenger. I dette tilfellet har Audi jobbet med nye materialer for å forme det visuelle minimalisme mer kvalitet utførelser og en større følelse av premium. Når det gjelder plass, ettersom den nye plattformen, har det A5 bedre innvendige dimensjoner og volum utvidet stammen.

Interiøret tilsvarer de nyeste verk fra Ingolstadt

teknologi

Husker du den imponerende og overveldende teknologi introduseres i renovering av A4? Fordi en gang ser vi det, men i A5. I de nevnte frontlykter med LED-teknologi, tilsett Nylige fremskritt i aktiv og passiv sikkerhet som Audi adaptiv hastighetskontroll med automatisk brems, varsling av ufrivillige skifte kjørefelt, fotgjenger detektor, blind kontroll, Park Assist, og alltid imponerende assistent syltetøy, som A5 kan håndtere alene komplikasjoner av folkemengdene.

På den andre siden finner vi også et nytt infotainment system MMI med forbedret tilkobling og evne til å knytte mobiltelefoner forrige generasjon, både Android og Apple. Og selvfølgelig kan vi ikke glemme Audi Virtual Cockpit, som erstatter Tradisjonelle digitale instrument som gir vei til en 12,3-tommers skjerm størrelse som er i stand til å variere vår smak for å vise et bredt utvalg av informasjon. Resten av det kan sees i det nye dashbordet med en maksimal størrelse på 8,3 inches hvis MMI navigasjon plus er utstyrt.

dynamisk

Design, teknologi, kvalitet og til slutt mekanikk. Som forventet Audi har også jobbet for å endre hjerte og skjelett A5. Forankret på en ny plattform, som vokser lett i slaget og reduserer dens vekt av 60 kg, A5 har en mekanisk rekkevidde vi allerede vet, og som vil bli strukturert i diesel- og bensinmotorer med en minimal kraft på 190 hk, 40 mer enn sin forgjenger. Etter den tid tilbudet består av fem motorer, to bensin og tre diesel.

Teknologi er en av nøklene som vil gjøre eksistensen av denne tredje generasjon

Audi har jobbet for å gjøre disse motorene mer effektiv og kraftigere enn før, å oppnå 17% mer kraft og 22% mindre forbruk. Som for sendinger, er fortsatt tilgjengelig manuell girkasse eller seks-trinns automatisk S Tronic syv-trinns og åtte Triptronic. Sistnevnte reservert for S5 og kraftigste dieselmotor med 286 hk tatt. Selvfølgelig Audi quattro kan gjøres effektivt med A5, men som vanlig forakselen vil være ansvarlig for å fremme A5.

Som allerede vi nevnte A5 har blitt presentert med sin bror S5. Dette vil være av den tiden den øverste enden. Ære at den vil gi ellerNCE lande den mest radikale av alle A5, Audi RS5 2017 Vi har allerede sett på ulike stadier av testing scenen. Dette vil introdusere viktige innovasjoner. Faktisk er det forventet å gjøre en opptreden med dowsizing i motoren din, fra dagens V8 til en V6 bensin vil bli assistert elektriske turboer. En ny teknologi vil snart se flere modeller av det tyske firmaet.

Selv om Audi A5 2016 har nettopp blitt lansert, er det fortsatt et par måneder å nå forhandlere. Audi mener ta det med ro, men snart begynner å hope seg opp bestillinger. Først må du gå til Paris Motor Show, hvor det vil okkupere og hedersplass på stativet av merkevaren. Når dette trinnet vil starte salg og påfølgende ankomsten av de første enhetene til gaten. Prisen, for nå ukjent.

Innen et par måneder vil vi vite resten av området, det Sportback og Cabrio