nyheder

BBC vil udsende de resterende episoder af sæson 22 af Top Gear

BBC har netop meddelt, at de resterende kapitler af Top Gear sæson 22 vil blive udstedt senere på året, eventuelt i sommer. Selv om afskedigelse af Jeremy Clarkson program vil medføre visse ændringer i broadcast-format.

Efter oprøret forårsaget af afskedigelsen af ​​Jeremy Clarkson, BBC straks suspenderede udstedelsen af ​​den aktuelle sæson af Top Gear. Men nu hvor floderne er roligere, det var netop meddelt, at kapitlerne, der ikke blev udsender sæson 22 kan ses, omend i et andet format, end vi er vant.

Det sidste kapitel udstedte var den syvende, tilbage den 8. marts. Sæsonen blev brat afbrudt af en voldsom episode mellem en af ​​oplægsholderne, Jeremy Clarkson, og et af besætningsmedlemmerne. Som alle vil vide den kontroversielle britiske journalist blev udsat for en undersøgelse, der endte hans umiddelbare afskedigelse af Top Gear.

Sæson 22 blev annonceret med 10 kapitler, så resterende tre at blive set, 8, 9 og 10. Som rapporteret af BBC disse vil være i år, sandsynligvis i sommer. Men da de sædvanlige tre oplægsholdere ikke kan udøve deres hverv, spørgsmålet vil ikke indeholde nogen del optaget på det indstillede program, så alle scener vil blive forsinket.

Til denne del ting er normaliseret, men er endnu ikke afgjort relanceringen af ​​programmets mest berømte biler i verden. Chain ledere desperat søger tre nye oplægsholdere, siden James May og Richard Hammond er ikke blevet fornyet i deres nuværende kontrakter. Kæden er i et travlt med at begynde en ny fase i programmet.

Og problemet er, at sikkert ingen af ​​de tre tidligere oplægsholdere vil stå stille. Den mest logiske ting er at tro, at trioen bevæge kæde og Show, igen tilbyde sine sædvanlige komiske og dramatiske situationer i bil. Det er ved at forberede et medie krig. På den ene side BBC, der ejer Top Gear, og på den anden de tre spillere, der har givet berømmelse.