nyheder

Den 2016 Bugatti Chiron værd det samme som 100 Volkswagen Golf !!

Rygter næste hiperdeportivo Bugatti spredes som en løbeild. Heller ikke endnu har vi set, og vi viser selv salgsdata fra 2016 Bugatti Chiron siges, at dette vil være værd det samme som 100 Volkswagen Golf. Crazy.

Ja, der i dette liv er der et marked for alt. Mens de fleste af os aldrig kan komme til at have adgang til biler af denne kaliber, er sandheden solgt. Svært at forestille sig der ville bruge så mange penge på en bil, 2,5 millioner dollars, 2,3 millioner euro. Det er den værdi, der er forudsat til 2016 Bugatti Chiron, eller hvad er den samme: at prisen på 100 Volkswagen Golf.

Første gang vi så Chiron var i vores land, og ser Veyron

Heller ikke vi vil savne ham. Bugatti har aldrig produceret biler til masserne, hans kreationer gå ud over den kendte, og at enden af ​​lønnen. Chiron er allerede i testfasen, første gang vi så ham var i Spanien, men blev camoufleret under kroppen af ​​en Veyron. Men for nylig er det blevet opdaget i Tyskland, med et meget anderledes look.

Den Chiron er en meget speciel model, derfor hver rygte, der kommer om det spreder sig hurtigt. Men Bugatti selv er blevet bestilt til at afsløre visse tekniske detaljer i deres kommende barn. Den vigtigste af dem refererer til motoren. Den Chiron vil dele hjertet af Veyron, dvs. en quad-turbo W16 otte liter.

Men Bugatti vil bruge ny teknologi til at tage et skridt videre. Det vil drage fordel af en Hybrid til at opnå hurtighed og vanvittige beføjelser, tæt på 1.500 CV-system. Med hensyn til ydeevne, bør Chiron forbedre niveauet af sin forgænger, så den fra 0 til 100 km / t, skal gøre dette i mindre end 2,5 sekunder og en tophastighed tæt på 460 km / t, eller endnu mere.

Bugatti ikke travlt med at præsentere sin nye skabelse. Det går langsomt palads

Sandheden er at vi ikke ved, hvorfor vi overrasket over prisen, De er blot et par hundrede tusinde euro mere end hvad det koster Veyron. Det er, når man køber mere verdslige modeller, når du er klar over dette bibelske dimensioner. Med 2,3 millioner værd at sige, at du ikke kun kan købe 100 Volkswagen Golf, men omkring 20 Mercedes S klasse 10 Lamborghini Huracán eller to laferrari. Der er intet.