Motorsport

Tidligere, tidsplaner og rute Baja Aragon 2017

  • Den 34. udgave af Baja Aragón vil have 230 køretøjer og mere end 600 timede kilometer opdelt i fire etaper.
  • Piloterne vil stå over for en prolog i løbet af dagen på fredag, to etaper lørdag og en særlig endelig på søndag.

Alt er klar til fejringen af ​​Baja Aragon 2017. For femte år i træk, byen og provinsen Teruel er skyllet med fejringen af ​​en af ​​de vigtigste begivenheder i kalenderen for rally-raids i Spanien, men også på kontinentalt plan. Det tydeligste eksempel er entry liste en test, der når den 34. udgave med et rekordstort antal deltagere. Men mere end 230 køretøjer mødes i en nettet til FIA World Rally Championship og FIM Langrend test, til Dakar Challenge og Championship Rally Spanien All Terrain (CERTT).

Baja Aragon 2017 har 20% mere registreret i de seneste år er resultatet af sammenløbet af forskellige kategorier. dog 77 biler FIA vil tage del i denne 34. udgave af løbet, med op til 13 prioriterede drivere til International Federation. 31 køretøjer har tilmeldt Dakar Challenge, et format, der vil give vinderen en direkte plads til at deltage i 2018-udgaven af ​​Dakar. Hertil skal tilføjes 70 motorcykler og quads, 24 buggies til at nyde uden konkurrence speciale Polaris Experience 7 deltagere til lav og mere end et dusin lastbiler.

rejse

Epicentret af testen vil være paddock beliggende i Palacio de Congresos de Teruel, hvor fans kan se fra tæt på kørerne og teams indtastet. Hver dag vil være udgangspunktet og ankomsten af ​​Baja Aragón, opdelt i tre dage af konkurrencen med 800 kilometer, omkring 600, som de er tidsstyret. Piloterne vil stå over for en prolog mindre end 10 kilometer om dagen på fredag, en lille kontakt, der vil afgøre startrækkefølgen forude særlige to vil blive spillet i dag på lørdag.

På lørdag starter kl 20:48 med fejringen af ​​SS2 Perales Alfambra mellem Teruel og i en særlig, der er 216.92 kilometer mod uret. Det andet ben af ​​rejsen er 'Celadas - Teruel' med sine 133,78 kilometer. En af de store nyskabelser i den 34. udgave af Baja Aragón er, at Lørdag de to sektioner, vil ikke blive brugt som grundlag for den særlige søndag, Det vil være helt nyt. Denne strækning af søndag 'Barrachina - Kraftpapir Notebook' vil afgøre vinderne med 184.05 tidsindstillet kilometer. Testen trascurrirá ved Jiloca, Comunidad de Teruel, distrikter og Sierra de Albarracín.

favorit

Nasser Al-Attiyah, Nani Roma og Mikko Hirvonen er de tre øverste kandidater til sejr i bilen kategori, mens Martin Prokop, Leeroy Poulter, xevi Pons og 'Orly' Terranova er kaldet til at kæmpe i det mindste for podiet, ligesom Aron Domzala. Syd Racing drivere eller Nicolas Fuchs De kan også udføre på højt niveau. På spansk nøgle og kampen for CERTT baggrund, duellen mellem Óscar Fuentes, Cristina Gutiérrez og Rubén Gracía Det er et klart fokus på interesse. Se også udførelsen af ​​Isidre Esteve med hans nye BMW X6 tilpasses eller Jesús Calleja, der vil være i den næste Dakar finansieret af Al-Attiyah selv.

I motorcykel kategori Joan Barreda synes holdet at slå. Honda rytter Michael Metge har godsejer. den Himoinsa Team Racing har dog fire drivere er talent Ivan Cervantes, Marc Sola, Daniel Oliveras og Rosa Romero. Joan Pedrero dirigerer design af Sherco, mens bliver spændende at se, hvem der kan gøre Yamaha Jan Brabec, Cristian Spanien med KTM eller Txomin Arana ved sin tilbagevenden til væddeløb med sin Husqvarna. En anden chauffør at følge er Txus Puras, quads mens alle øjne er indstillet på José Luis Espinosa.

Tidsplaner af den 34. udgave af Baja Aragón

FechaTramoHorarioKm.
Fredag ​​21 juliSS1 - Prologue (Teruel)output cykler: 17: 25h
bil udgang: 18: 25h
9,30 km.
Lørdag juli 22SS2 (Teruel - Perales Alfambra)bil udgang: 08: 48h
output cykler: 13: 30 h
216.92 km.
Lørdag juli 22SS3 (Celadas - Teruel)output cykler: 09: 28h
udgang biler: 14: 00 h
133,78 km.
Søndag 23 JuliSS4 (Barrachina - Caude)output cykler: 08: 00 h
udgang biler: 11: 20h
184.05 km.

fotos: Gazoo Racing Toyota /