Motorsport

Testen af ​​den nye Formel E, mellem succes og kontroverser

  • Der er en vis bekymring forbinder piloter udfører testen af ​​anden generation af bilen med Formel E.
  • Men den nye prototype ikke stoppe smide gode nyheder og med blot et par dage retssag, er allerede hurtigere end den nuværende bil.

Fejringen af ​​den første test andengenerations bil med formlen E er stoppet reaktioner. dog de første kilometer af Spark SRT05e har efterladt en god følelse på et konkurrencedygtigt niveau, men også de udløste nogle kontroverser med piloter, der udfører disse tests. Faktisk har flere hold og chauffører i Formel E udtrykt en vis bekymring for, at udviklingen af ​​bilen teste 2018-19 sæsonen de de ledende piloter, der er forbundet med Audi eller Porsche, to af de virksomheder, der har tilstedeværelse ved begivenheden fra 'Sæson Five'.

Under den første test af Spark SRT05e har gjort deres chefer Frédéric Makowiecki, Porsche fabrikken føreren GT, og Benoît Tréluyer og Adrien Tambay, pilot og tidligere Audi-fabrikken føreren. Dette har skabt nogle mistanker, som der er konkurrenter, der mener, at Porsche og Audi har været i stand til at indsamle en vis fordel og viden fra disse tests, uanset hvor meget Frédéric Makowiecki gjort en udseende i disse tests på anmodning fra Michelin. Faktisk har Porsche driver samarbejdet med det franske dæk firma i et årti.

Ud identiteten af ​​de testpiloter, Spark SRT05e født højre fod. Faktisk andre rygter tyder på, at bilen har rullet hurtigere lige effekt end den nuværende bil. Med blot en håndfuld dage med test i Spanien og Frankrig, har den nye prototype demonstreret sine fordele, til det punkt at reducere de tider af nuværende bil rullende med Mahindra drivaggregatet med 200 kW. Tests er blevet udført på Circuit Ecuyers i Monteblanco og Guadix, Spark scenarier, hvor der allerede havde tidligere referencer.

fotos: FIA formel E