Motorsport

Brendon Hartley, verdensmester Toro Rosso

  • Dørene med formel 1 er blevet åbnet for Brendon Hartley efter triumphing med Porsche Motorsport i WEC.
  • Med to titler på verdensmester styrke og sejr i 24 timers Le Mans lander Brendon Hartley på Toro Rosso.

Brendon Hartley kunne ikke mistanke da han blev 'forvist' Red Bull Junior Team, den mest krævende unge bilister program der, at bevægelsen Det ville være blot det første skridt i retning af Formel 1. Nogle gange er den korteste vej til et mål er ikke lige og New Zealand har måttet skærpe væk fra bane Red Bull for at henlede opmærksomheden på holdet, hvor han voksede op. nu, Hartley debuterede med Toro Rosso og er en stærk kandidat til at være en pilot Faenza hold i 2018 sæsonen, alle med to VM-titler under hans arm styrke.

Lidt eller intet tilbage af den fregnet dreng på 18 som i februar 2008 havde han sin første erfaring i F1 med Toro Rosso STR3. Hans fremkomst i forværelse af kategorien blev fuldbyrdet i 2009, hvor Hartley blev valgt reserve driver Red Bull og Toro Rosso. Men problemer med superlicense, fremkomsten af ​​Alguersuari og Ricciardo i kredsløb om holdet og diskrete Hartley resultater i F3 og især i Formel Renault 3.5 dømt til New Zealand. Han blev udvist fra Young Drivers Program for Red Bull i midten af ​​2010.

Efter at konkurrere med Charouz Racing i 2011 Formel Renault 3.5, Brendon Hartley endte sit stadie i biler og omlagt deres indsats mod verden modstand. Han debuterede i WEC med en ORECA 03-Nissan Murphy Prototyper i 2012, år, hvor han spillede tre runder af konkurrencen i LMP2, Han deltog i hans første 24 timers Le Mans og også han debuterede i den europæiske Le Mans-serie (ELMS). Med et lignende program, der tiltrådte sin tilstedeværelse i det nuværende IMSA, Han sluttede konsolidering i verden af ​​resistens i 2013.

Deres gode arbejde fangede Porsche Motorsport, der sluttede Brendon Hartley at gøre det en af ​​piloterne nyfødte LMP1-programmet. New Zealand var således en af ​​dem, der reagerer til debut Porsche 919 Hybrid. Han sammen med Timo Bernhard og Mark Webber, kolleger, der forbliver indtil tilbagetrækning af det australske i 2016. Tre år, når Hartley sluttede med to otte sejre og syv podier, resultater, der tjente ham til forlader verdensmester i 2015. I løbet af denne sæson, Timo Bernhard og Earl Bamber, har vundet sine første 24 timers Le Mans, mens tilsætning af en anden titel.

Med to titler på verdensmester styrke og sejr i 24-timers Le Mans, Porte Formel 1 er endelig åbnet til Brendon Hartley, Jeg erstatter Pierre Gasly i USA Grand Prix og blev en af ​​de to officielle førere af Toro Rosso i Mexico. Ahead har to Grand Prix inden udgangen af ​​sæsonen, selv om det er meget sandsynligt, at Hartley er en af ​​drivkræfterne for Toro Rosso i 2018. En 'glad' slutter til en historie, der begyndte med en næsten uberettiget afskedigelse. Ting med formel 1.