Motorsport

Jost Capito vender tilbage efter at have passeret gennem McLaren, Volkswagen

  • Efter hans korte og uproduktive trin for McLaren, Jost Capito vender tilbage til Volkswagen, som har været hans hjem.
  • Jost Capito er generaldirektør departamente højtydende Volkswagen og centrale dele og tilbehør.

Volkswagen Motorsport Jost Capito venstre gennem hoveddøren. Under hans ledelse lykkedes det tyske mærke til at dominere med en jernnæve og ophobes fire titler WRC chauffører og producenter Volkswagen Polo R WRC, der blev sin egen ret i en af ​​de mest succesfulde biler historien om World Rally Championship. , Capito besluttede imidlertid at tackle en ny udfordring og sluttede McLaren F1. Dens passage af den britiske struktur var mindre vellykket og blot fem måneder senere, og næsten uden at udøve administrerende direktør, forlod skibet. Nu tilbage til Volkswagen, som det har været hans hver i årevis.

Volkswagen Motorsport udenfor premier klassen af ​​World Rally Championship og R WRC 2017 Polo samle støv i en garage for underskrift, nødvendigvis rolle Jost Capito vil ændre sig inden for det tyske firma. Imidlertid har Volkswagen Motorsport blevet fortyndet, og meget af hans medarbejdere er blevet flyttet i projekternes kapløb-klient ' Volkswagen Golf GTI med TCR eller fremtidige Volkswagen Polo R5. Overførslen af ​​personale til holdet PSRX Volkswagen Sverige og Johan Kristoffersson Petter Solberg i World Rallycross har også været bemærkelsesværdig.

Selvom sikkert Jost Capito er en aktiv del af forskellige mærke sportssko projekter som et direkte resultat af hans erfaring i WRC og verden af ​​motorsport, Volkswagen opgave væk fra konkurrenterne. Faktisk har Volkswagen udsendt en kort erklæring, hvori han forklarer, at Jost Capito bliver administrerende direktør for Volkswagen R GmbH og Volkswagen Zubehör GmbH. Disse to navne afdelinger definere højtydende brand og markedsføring tilbehør til biler på verdensplan. Erstatter denne position til Ulriche Riestenpatt gt. Richter.

fotos: Volkswagen Motorsport