Motorsport

Kevin Benavides, midlertidig leder af Challenge Route 40

  • Kevin Benavides og Honda CRF450 Rally er foran Rally Challenge Route 40 efter at have afsluttet den anden fase af Argentina udnævnelse.
  • Sam Sunderland har været ude af løbet efter at have lidt en spektakulær fald. Jeremiah Gonzalez Ferioli kommandoer mellem karafler.

Argentinsk leder Kevin Benavides er Route 40 Challenge test til Ecuador trods lider et kraftigt fald i den første fase. Honda rytter fører i 48 sekunder mate Paulo Gonçalves, da den enorme hårdhed testen er fremført forhåbningerne hos nogle af favoritterne. Uden at gå videre, Sam Sunderland er ude af løbet efter en tung styrt der ramte hendes vision. Jeremiah Gonzalez Ferioli Argentina sender i kategorien af ​​quads, mens 'Orly' Terranova sender mellem biler Rally med Mini JWC.

Med en hårdhed større end den sidste udgave af Dakar, de to første faser af Rally Challenge Route 40, de har efterladt store vekslen. Faktisk Adrien Van Beveren fik sejr i åbningen prolog med sin Yamaha, mens Sam Sunderland med KTM blev sejren i den første fase af forsøget. Piloten af ​​den østrigske virksomhed snævert overgået af Paulo Gonçalves og Kevin Benavides, selvom den argentinske sluttede dagen med et fald i den afsluttende strækning af speciel. dog Kevin Benavides vandt anden etape at klatre til den ledende.

Resultatet af denne delvise sejr, Kevin Benavides huser en fordel 48 sekunder mere end Paulo Gonçalves, Honda holdkammerat. For sin del, Xavier de Soultrait lukker den foreløbige podiet med Yamaha, da det har nydt godt af opgivelsen af ​​Sam Sunderland. KTM rytter lidt et fald i hvilket hovedet er ramt, hvilket førte ham til at have problemer med synet. I en afgørelse med holdet, Sunderland besluttede at forlade løbet. Som et resultat, Pablo Quintanilla med Husqvarna og Martin Duplessis som bedst KTM rytter lukke Top 5 af testen.

Quads kategori har været mindre vekslen og et fælles notat, domæne lokale piloter. I den første fase var sejr til argentinsk Gustavo Gallego, selv om kun vinde 3:03 minutter om Jeremiah Gonzalez Ferioli ikke værd at bevare sin foretrukne position i anden fase. Faktisk Ferioli er den absolut førende blandt quads med et forspring på omkring 44:58 Pablo Copetti og Yamaha PSG 700. Rodolfo Guillioli, Walter Nosiglia og Rafal Sonik De er ansvarlige for at udfylde Top 5 kategori, udelade den samme Kees Koolen hollandsk.

Endelig i den kategori af biler er der en klar Dominator. Orlando Terranova har tilsluttet sejr i de to etaper anfægtede Indtil videre er det værd at du har et forspring på mere end 22 minutter i forhold til Argentinas Sebastián Halpern. Dog lmekanisk overlegenhed af Mini JCW Rally af 'Orly' har været mærkbar i de hårdeste dele af Argentina ansættelse mens Newfoundland har hævdet sin egen erfaring til den enorme hårdhed af rute 40 Challenge. Den foreløbige podiet mellem bilerne lukker José García med Chevrolet S10.

fotos: Udfordring Route 40