Motorsport

Toyota Gazoo Racing, angrebet på Rally of Wales

  • Led uddannelse Tommi Mäkinen søge en anden sejr i Rally of Wales sidste europæiske runde af WRC.
  • Jari-Matti Latvala og Esapekka Lappi er spydspidser af teamet. Juho Hänninen står hans sidste rally med Yaris WRC.

Gazoo Racing Toyota ansigter Wales Rally formål at give et positivt resultat Toyota Yaris WRC sti i sin første sæson i WRC. De to sejre og tre podier Ekstra japanske World Car Rally er en god balance sæson at være en tilbagevenden af ​​brandet til verden, men det er klart, at strukturen ledet af Tommi Mäkinen søge en ny succes i den sidste europæiske runde af sæsonen. Jari-Matti Latvala og ved, hvordan man vinder i Wales. Han gjorde det i 2011 og 2012, hvor der stadig begås med farverne på Ford.

Jari-Matti Latvala har enorm erfaring i Rally of Wales, foruden sagde to sejre og en bemærkelsesværdig række podier. Måske af denne grund og som en kender af terrænet, har Finn ikke har tillid til: "Storbritannien er næsten ligesom mit andet hjem, da det er der, hvor jeg startede min karriere, og hvor jeg kørte min første verden rally. De er specielle minder. Der er nogle fantastiske sektioner, såsom 'Myherin' og 'Dyfnant', og jeg ser frem til at bestride dem. I de seneste stævner har vi haft nogle tekniske problemer, men jeg er overbevist om, at holdet er fuldt kontrolleret og".

I denne linje, Finn er overbevist om, at han kan kæmpe for den samlede sejr af rally, men hans fjerdeplads i klassementet kan spille godt mod ham, hvis vejrforholdene ikke spille i din favør: "Jeg vil gerne slutte denne utrolige sæson med to gode løb. De første stævner var en udfordring, men måske ikke så krævende for køretøjet hvordan er du sidste løb, som vi sluttede året, så vi ikke op med at lære tingene, og at der efter alt er vores første sæson som et team. "

Esapekka Lappi færdig ellevte i 2016 Rally of Wales, resultat forventes at forbedre: "De pre-race tests var fint, men vejret var meget mærkeligt. Jeg tror, ​​det arbejde, vi gjorde ville være lige så nyttigt, hvis det regner, og der er mudder, hvilket er hvad der normalt sker, eller hvis det er solrigt. Alt, hvad jeg håber er, at der er for meget tåge. Vi har ændret nogle suspension indstillinger og også tog nogle erfaringer fra Rally RACC der har tilladt os at foretage forbedringer, så vi bevæger os meget i beviser. Normalt har jeg gode følelser mod Rally of Wales".

Juho Hänninen står hans sidste rally med Toyota, fordi det ikke vil gå til Australien og hans plads i teamet vil indtage i 2018 den estiske Ott Tänak "Jeg er tilfreds med, hvad vi har at gøre i Spanien, så fik vi Rally Storbritannien med stor tillid. Det vil være min sidste rally i år, hvilket betyder, at først og fremmest vil jeg nyde det. Sandheden er, jeg har ikke kørt der siden 2014. Selv om jeg har lang erfaring, jeg har altid kunnet lide, og jeg vil være sikker på dette rally går meget godt. Vi vil gå afsnit for afsnit. Denne strategi har virket og os før. "

fotos: Red Bull Content Pool