Citroën

Citroen C5 2019: radikale ændringer forude for den franske model

Den anden generation af Citroen C5 fører blandt os siden 2008. Med en kommerciel liv, der grænser op til ti år, er det på tide, at Citroën starte projektet den forventede efterfølger til den nuværende flagskib for det franske firma, i det mindste i det europæiske marked. Vi indsamler nogle data og oplysninger er kendt om efterfølgeren til C5.

Citroen C5 2019 - Fritid

Ny Citroen C5 rekreation. Det franske mærke arbejder allerede på renovering af sit flagskib.

Mens Citroen C5 Aircross endnu ikke har gjort en udseende i det gamle kontinent, sandheden er, at indtil ankomst i vores marked (hvilket vil forekomme næste år 2018) titlen "flagskib" Citroen er stadig ejet Citroen C5. Imidlertid har meget tid er gået siden den nuværende generation (den anden) brast i forhandlerne.

Tiden går ubønhørligt, og med næsten et årti med handelsliv, er det tid til en forandring. Mens den franske producent i Kina fortsætter markedsføre det, plus de dele har Citroën C6, Europa kan ikke forventes, og projektet skal starte for den nye generation (Eller rettere efterfølger) af den afsatte i dag model.

Det billede, du kan se ovenfor svarer til et rekreativt, der forudser fremkomsten af Citroen C5 2019. En model, hvis der kommer ud vil finde sted engang i 2018. Men, Hvad kan vi forvente fra efterfølgeren til C5? Den mest åbenlyse ændring af alle vil være æstetisk. Hans billede radikalt bryder med den linje, efterfulgt af Citroen C5 til dato.

Citroën Concept CXperience

CXperience Citroën Concept, en prototype, som vil påvirke den nye Citroen C5.

Designet vil blive påvirket i høj grad af Citroën CXperience Concept. En interessant design øvelse, at mærket indført i den sidste Paris Motor Show 2016 og viser os deres vision om de saloner. Køretøjer avantgarde billede kombineret med den mest avancerede og innovative teknologi. Vi antager, at Citroen flagskib er fortsat en sedan.

For nylig, under præsentationen af ​​Citroen C5 Aircross på Shanghai Motor Show 2017 Linda Jackson, Citroen CEO sagde, at på trods af tilsagn om brand SUV'er og delefiltre vil Citroen C5 forblive den valgmulighed i området for den traditionelle køber. Den nye model vil være baseret på visse principper: effektivitet, økonomisk mekanisk og komfort. For at maksimere komfort under kørslen, vil det blive udstyret med hydrauliske affjedring dæmpere progressive.

Jackson har også understreget den betydning, som vil have den plads til beboerne i de bageste sæder og niveauet af tilslutningsmuligheder, der vil give køretøjet. Desuden og selv om det havde nævnt muligheden for, at Citroën drage fordel af den teknologi, der er udviklet af Opel, især som bruges af den nye Insignia, forekommer det, at til sidst den nye Citroen C5 er et 100% Citroen.

Citroen C5 2017: priser og detaljerne i den nye serie er allerede til salg