Dacia

Dacia Duster 2018: den nye generasjonen av den populære SUV er en realitet

Den nye generasjonen av Dacia Duster kommer før oss med en evolusjonær design, interiør fullstendig redesignet og en mer avansert tempo jeg teknologisk utstyr. Den nye Duster tilbyr en mer moderne og attraktivt image, men også opprettholder sin sterke side. Det vil være stor scoop av Dacia for Frankfurt Motor Show 2017.

Dacia Duster 2018 - senere

Nye baklykter er en av de mest slående trekk ved den nye Dacia Duster 2018.

forventet andre generasjon av Dacia Duster er allerede en realitet. Den populære SUV Dacia, en av de beste selgerne i sin kategori, får en nødvendig oppsett som gjør at du kan forbedre i mange aspekter å utdype den vellykkede formelen som har fått merkevaren. Selv om det er sant som kommer ut vil skje på Frankfurt Motor Show 2017, som vi kan se med stor detalj hva deres utvendig design.

Dacia har avslørt første bilder og offisielle skisser av den nye Duster. Som vi allerede har kommet frem de siste månedene, ville den utvendige designen lide en svak utvikling av det vi i dag er i forretningene. Og slik er det. Bare ta en titt på Dacia Duster 2018 å realisere designteamet ønsket firmaet vil ikke risikere for mye fornyelse.

Nå, takket være ulike endringer, den nye Duster har en moderne, attraktivt og robust bilde. Etter mer enn en million enheter solgt, ønsker Duster saga for å fortsette sin globale ekspansjon (i andre markeder markedsføres som Renault Duster). Noen av dens former og egenskaper har blitt omtolket og modernisert for å gi mer atletisk stil.

Dacia Duster 2018 - Front

Det ser ut som den nye generasjonen av Dacia Duster, vil være til stede på 2017 Frankfurt Motor Show.

En av nyvinningene vi ser på bildet som vises i bildene som følger denne artikkelen. Og det er innføringen av ny farge Orange Atacama. Men det er fortsatt flere detaljer å merke seg. Hvis vi fokuserer på forsiden av Dacia Duster 2018, finner vi en kalander strukket til lysene, som har vært i endene, og således for å fremheve den oppfattede kjøretøyets bredde.

den flomlys Debuterernytt lys selskap som integrerer LED lys for kjørelys. For sin del, panseret, nå horisontal, har noen utgående linjer for å gi design en mer robust og sterk utseende. Den fremre skjold er større og har en glatt krom overflate, forsterke den spennende side.

Slå å analysere deres profil, overfører en større høyde, som midtlinjen av legemet er blitt reist. den frontrute beveger seg 100 mm fra den aktuelle duster, mer skråttstilt, noe som forlenger den kupeen. Denne endringen, som a priori kan virke uviktig, vil øke romfølelsen i kabinen. Vi har også installert en ny aluminium takrails, en lettmetallhjul 17 tommer og en trimmer finnene i sort.

Dacia Duster 2018

Etter mer enn en million enheter solgt, den nye Dacia Duster ønsker å fortsette på veien til suksess.

Og etterbehandling vår tur på utsiden av den nye Duster i sin bakre regionen, nye lys gjennomført til det ekstreme ta light signaturen til Dacia, med sine fire røde firkanter tilpasset Duster. Baktroppen er bredere, og som den som brukes på forsiden, har også en satin krom finish.

Vi har interiør bilder av Dacia foran oss, men interiøret har blitt fullstendig redesignet. For resten av innovasjoner som vil være på teknologisk eller mekanisk utstyr, vil vi måtte vente på presentasjonen i den angitte Frankfurt Motor Show 2017. 

Videoanalyse på prosessen med å utforme den nye Dacia Duster.