KIA

Kia Niro begynder EV test, før sin debut på Geneve Motor Show

Vores fotografer bare jage den fuldt elektrisk version af Kia Niro. Hvis kun et par dage siden, at plug-in hybrid version er blevet sat til salg, nu den koreanske bilproducent begynder at teste EV Niro med henblik på at rapportere til Geneve Motor Show i næste marts.

Kia Niro EV vil debut på Geneve Motor Show i næste marts

Den nye Kia Niro EV har været jaget af formålene med vores fotografer, når der udføres tests nær centrum af F & U Kia Rüsselheim, Tyskland.

Ingen overraskelse, at den koreanske producent til hensigt at lancere en fuldt elektrificeret udgave. Michael Cole annoncerede, COO Kia Motors Europe under præsentationen af ​​Kia Stonic at bemærke, at "Vi har planer om at indføre yderligere modeller. I år Niro og plug-in hybrid og næste år vil vi have den magt Niro".

Test sammen med Kona Hyundai EV, vil de to modeller deler meget af den teknologi og de vil have det samme sæt at Hyundai Ioniq, med en elektrisk motor 88 kW spidseffekt (120 hk) og et lithium ion batteri, som Du kunne have to effektniveauer, 39,2 kWh og 64,2 kWh, så autonomi kan nå op til 350 kilometer med den mest kraftfulde og omkring 150 km med lavere effekt.

Koreansk crossover vil være en af ​​de første til at have tre forskellige fremdriftssystemer, forbrænding, hybridisering og elektrificering

Además.como vi kan se på billederne, på venstre side af grillen opladerporten er værdsat, et system, hvormed Niro EV kan genoplade 80% af sit batteri i mindre end 30 minutter ved anvendelse af en hurtig oplader.

Således kan Kia tilvejebringe en model med tre forskellige fremdriftssystemer, forbrænding, plug og elektriske hybrid ren. fra marts næste år, når Denne version forventes at gøre sin verden debut på Geneve Motor Show.

Ligesom den nye Niro phev, som har æstetiske ændringer fra versionen forbrænding, vil den nye Kia Niro EV også specifikke funktioner såsom placeringen af ​​tåge lygter, hvis design og ny bolig, der minder om den nye Kia Stonic .

Camouflage simulerer flugt, men EV Niro har ikke dem

fotos: CarPix