KIA

KIA CEE’D 2018: Underviser instrumentbrættet for første gang

Det er første gang, at vi jager inde i nye Kia CEE'D, som vil blive præsenteret i september på IAA Frankfurt 2017.
Den tredje generation af CEE'D vil blive baseret på Hyundai i30, som den deler undervogn og motorer.

Den nye CEE'D jaget igen.

Den nye generation af KIA CEE'D har været ret undvigende i de seneste måneder. Hidtil har kun vi havde set det på åben vej en gang, under optagelserne i beviser. Igen, vi kommer tilbage til at jage en af ​​disse enheder, der stadig har en dyb camouflage. Selv om vores fotografer har formået at at få adgang til for første gang inde.

KIA CEE'D vil være et derivat af Hyundai i30, en model, der blev præsenteret i sidste Paris Motor Show. Så på trods af sin karakteristiske design, teknisk afledt i30, dele sin ramme og dens mekaniske rækkevidde.

Det forventes, at det område for CEE'D Forvent det samme trykladning benzin og diesel vi finder i den nye Hyundai i30. Ligesom ordningen affjedring og bremser.

Instrumentbordet adskiller sig også fra ridning i30.

På indersiden, samt deres krop modtager et andet design til den kompakte Hyundai. I dette tilfælde har vi et instrumentbræt, hvor skærmen er i top med rektangulære luftudtag i siderne. Resten af ​​midterkonsollen er dannet af to knap zoner grupperet lineært.

Denne enhed blev set i Tyskland, hvor han udfører den udviklingsmodel, som skal præsenteres i år. Hans præsentation mulige dato vil være i september, under fejringen af ​​2017 Frankfurt Motor Show, blot et år efter den internationale debut af Hyundai i30.

Som for sit image, mener camouflage, som denne enhed ikke tillade os at gå videre også. Sog registrerer en slankere end profilen kompakt Hyundai, og den typiske grill mark, kaldet "Tiger Næse", Ser ud på forsiden. Denne enhed synes at allerede have sine endelige optik, også skjult under camouflage.

fotos: CarPix