formel 1

Teknisk F1 [Video] Teknisk Analyse japanske GP

Den sidste fase af sæsonen er altid mindre befordrende for forbedringer i bilerne, fordi det anvendte udstyr næsten alle deres ressourcer til at designe bilen næste sæson. Hvis vi til, at tidsplanen krævede to på hinanden følgende Grand Prix i Asien, er resultatet, at i Suzuka har været få udestående tekniske innovationer.

Det positive er, at eventuelle aerodynamiske udvikling, der kan implementeres i bilen, tjene til 2018, så indsamle felt datakredsløb tilføjer lidt mere viden du kan åbne interessante døre for den næste bil.

Ferrari

Upålidelighed har ført det italienske hold har haft en anden rækkefølge af sort for sin sportslige ambitioner uge, men hverken synes at have tingene meget klart aerodynamisk, fordi begge kørere tog en anden opsætning til kvalifikationen og løbet . Kimi Räikkönen følte sig mere komfortabel med spoileren med dobbelt buet central understøtning (1) og lige hovedplan på sin base, i stedet for at skeformet (2) Sebastian Vettel gjorde brug.

Denne ændring indebærer brug af sekundær klap med en enkelt V center (3) til finsk, det fremmer endepladen bruges med den forreste kant af slots lukket (4). Denne vingekonfigurationer brugt af Vettel Ferrari er den samme som anvendt i det belgiske Grand Prix.

force India

Vijay Mallya hold ikke ændre karosseriet af sin bil, men indført Abe sædet (1) bagskærm downforce at vinde over Malaysia kapløb, hvor han ikke bruger den. Dette element, som anvendes altid afhængigt af behovene i kredsløbet, denne gang præsenteret to planer for at drage fordel af udstødningsgas og aerodynamiske flow fra motorhjelmen til generere ekstra downforce i hurtige og lange hjørner af Suzuka.

Sepang er en meget lig den japanske kredsløb i mange ting, men de to lange lige stræk som gør udstyr er ubalanceret skællene lidt mod højere tophastighed, således kassere sekundære elementer, der genererer mere træk som i tilfældet med Monkey sæde.

Sauber

Muligvis den største udvikling holdet har præsenteret i denne Grand Prix er Sauber, som helt nydesignet hans forskærm. Suzuka kunne observeres op til seks ændringer, som har til formål forbedre den aerodynamiske flow behandling til suspensionen og ydersiden af ​​de forreste dæk og generering af downforce på den tidligere tog.

Den første ændring sker ved krydset af spaltningen af hovedplan (1), som ændret udseende. I den samme plan, divisionen gik fra dobbelt til tredobbelt (6), tillader en mere omfattende kompliceret - selvom luft mod bunden af ​​bilen behandling.

Og i de sekundære planer, den punkter (2) De igen udvidet til at give bilen mere -Noget belastning ofte fjernes i kredsløb, hvor tophastigheden er altafgørende som det er tilfældet for Sepang-. formen af ​​en af ​​aletines blev også ændret suspenderet (4), sket at være enkel, mens der i sidstnævnte gruppe af sideflapper, blev fjernet Lodret aletin (5) anvendes i Malaysia. At forsøge at generere endnu mere gribeflapperne Gurney indarbejdet i den endelige sekundære klap (3) i et forsøg på at få en mere stabil bil i hurtig hjørne.

Williams

Endelig ser vi på Williams, der ændrede hans bagskærm med hensyn til Sepang, vælger at kassere skrive hovedplan buet ske (1) at montere en mere konventionel lige og genererer mere træk, men også mere downforce. Som supplement til dette skift, Williams indført en endeplade med fem slots på toppen i stedet for fire i Malaysia (2), samtidig med at den åbne kant angreb. Disse riller generere hvirvler korrektorer der hjælper bagspoiler at skabe downforce.