formel 1

F1 chips måder at leve

Det synes halvt fuldendt. Rosendo Mercado disk optaget i 1999 i fængslet af Carabanchel, bag væggene i en pose, synes designet til at definere situationen ved at passere Carlos Sainz. I deres måder at leve sang han, at for at være taknemmelig, og karrieremager-showgirl ville elske at synge med sin landsmand det første punkt på dvd, "jeg er ude".

Selvom du ikke tror Rosendo kunne godt være endt i Formel 1, men han opgav sine ingeniørstudier Fender Stratocaster at få fat i en meget sjældent ville miste. Den rocker valgte sit våben, ligesom Red Bull vælger sine bønder. Betalt ofte lang og kostbar tur på trappen til hastighed, og når Doktor Marko mener er modne, den siddende på sin blå bil, indtil den forlader pære. 

Problemet for de fleste af dem er ikke så meget i denne gyldne bur, det er relativt let, men komme ud af det. Mange liv engang hæderkronede kandidater søger familie, men det er ikke mindre sandt, at Mest forsvinde fra ansigtet af indhegningen med formlen 1 og faktureres overfor andre horisonter med mere eller mindre held.

Lad mig posere for dig, du er min favorit kunstner. Lad mig få dig med mig, jeg lover at snige sig rundt taknemmelig, taknemmelig jeg lover snige sig rundt.

Carlos Sainz ansigter sin tredje sæson i Formel 1, og har allerede tiltrukket sig opmærksomhed fra flere top hold.

Efter at have underskrevet for Red Bull alle respekt for sig selv pilot skal vise ikke taknemmelig, men meget taknemmelig. Problemet for vores helt i dag, Carlos Sainz, er, at dens cyklus er så stiv som maskineriet i en ubåd sank i Anden Verdenskrig. Madrid har vist sin seriøsitet, effektivitet og gode arbejde, men han spiller sit træk. En karriere skal være baseret på kontinuerlig bevægelse efter forbedringer i dit miljø, før du tager hjem kroner. 

Inden for to eller tre år er det rimeligt at springe, om du er en konkurrencedygtig chauffør, og Carlos har allerede vist. Tryk vokse, gå til mere, og det intet andet valg end at ændre deres mål stillinger til andre resultater. For at følge som vi er hans tal kan begynde at lide af sløvhed, kedsomhed og udmattelse uden et opnåeligt-do-you-do mål. Der er intet mere trist for en elite atlet at være vidende, der har noget at få.

Hvis jeg kunne få har du nogensinde underholdt, i det mindste gøre dig til at smile, jeg lover at snige sig rundt taknemmelig, taknemmelig løfte snige sig rundt.

Ingen driver har afsluttet fire år på Toro Rosso, et hold, der blev født med et ønske om at uddanne piloter til Red Bull Racing.

Hvis intet ændringer og intet at afhjælpe Søn El Matador, og helt usædvanligt, vil det køre på Toro Rosso for fjerde år i træk siden 2018. underholdt bliver, men også at spilde din tid. Sainz er moden til at tage næste skridt og logisk bør være op inden for sit samme trappe. Den kontraherende part har allerede sagt at kigge på lyve at Ricciardo og Verstappen vil fortsætte i seniorhold og selvom budskabet er rettet mod det ydre rum, også det påvirker dens indre rum. Carlos allerede ved, at næste år ikke vil fange nogen RB14. Derfor ser i bakspejlet og se, hvordan Esteban Ocon, slentre eller Wehrlein, der ankom senere, men nyde andre friheder og chancerne er, at han vil blive nægtet.

Tror ikke mere vagt ned og se tilbage. Ingen vil opnå, du har ingen rival, har ingen rival.

Det er kendt, at der allerede havde kontrakter Sainz på bordet med deRenault og Haas-logo, eller McLaren ikke engang benægte deres interesse i det sandsynlige tilfælde, at Alonso beslutter at fange døren til andre destinationer. Det franske hold ville være en ideel destination. De vokser langsomt, men som et team 'unge', men de har brug for en spirende og effektiv, unge stjerne om at svinge sin mellemfristede projekt. 

De gringos er ulmende én soufle vel vidende herpå. Magnum virkede ikke dem, der Palmer hænger i en tynd tråd, og er meget diskuteret, og på trods af sin lille tvivlsomme rolle Hulk ikke skinner, som de gerne vil med nogle biler, der ikke er til at skyde raketter. Carlos Sainz kunne godt udføre den rolle, der gjorde hans compadre spanier, da han landede i Enstone at 2003 begyndte at polere sit legende.

Helmut Marko er der beslutter, hvad der foregår, når piloten i Red Bull.

Carlos har brug for at bevæge sig, at tur ham til at holde sig væk fra blå hold. Uden en klar fremtid i sin struktur, der strækker sig til en fjerde sæson i sin favn et løfte om pata negra bil ikke længere kort, men selv på mellemlang sigt, og med en kontrakt gældende indtil 2019. Marko gjorde det klart for nylig, da sagde han "Piloter kan ikke forlade, når de ønsker. Disse ting er besluttet af holdet ". Mindre virksomhed kyndige (ikke sport) siger "Men hvordan det er, at de har accepteret disse betingelser?". Er, når en chauffør, der roamer F1 paddock vil lægge en kontrakt på bordet, og en mester og pulp med Red Bull teamet, hvis du siger 'Lad os din mor løfte' ... ville . 

Prioriteten af ​​en mægler er at komme ind på Red Bull synes at være, at de ikke flygte, hvad der fører til en næsten ubehagelig lidt eller ingen uønsket situationen varer. Sjælden er det hold, der gør flerårige kontrakter; Bare i tilfælde, hvad han gør, er "Flerårig aftale" som de er intet mere end hensigtserklæringer og udvidelser af den samme aftale i slutningen af ​​hver sæson, hvis begge parter er enige om, eller ... ikke har bedre muligheder. Carlos gør, og se det komme, men du bør ikke lade dem undslippe.

Jeg bruger min tid på at se dig komme og tilbringe min distraheret side. Hvis du lader gå bag dig jeg lover taknemmelig snige rundt, jeg lover taknemmelig snige rundt.

Carlos Sainz håndteres halvvejs mellem sikkerhed veludført arbejde og usikkerheden ved at vide, hvad deres fremtid.

Marko Doktor aldrig bliver distraheret ved siden af ​​hans drenge, og distraheret, hvis de var embedsmænd Martutene fængslet i 1985. To farlige ETA medlemmer sneget sig ind højttalere Imanol Larzabal sanger, der udføres inde i fangelejren, og tog dem ud uanmeldt. Det sørgelige er, at Madrid-rocker ikke handler om musikalske shows af Formel 1 og kan ikke tage en hurtig kabel til din landsmand. 

Jeg ville ønske, jeg havde en slags Bluetooth højttaler, hvorigennem Carlos kunne stikke af trådløse fordi deres skæbne kan blive forgiftet med en fjerde sæson med en mere end værdig men utilstrækkelig til at opnå podier bil, endsige sejre. Carlos kommer ikke til at længere, fordi han ikke kan, ikke fordi de ikke kender, og hvis det lyder offentlige og anerkendt, hvor mange hold som ønskelig er fordi deres præstationer, er pålidelighed værdsat, og er faldet højre fod i et miljø for lidet flatterende. Han har gjort det godt, og har mange ting at sige, og uden for banen.

Du Jeg har så meget at sige, og du kan ikke lide dig. Historien gentager sig og stadig snige sig rundt taknemmelig jeg lover, jeg lover taknemmelig snige rundt.

En af de mest succesfulde sange af Rosendo, måder at leve, blev produceret af Teddy Bautista, meget værdsat i sin tid som musiker, men begravet i korrupte lort i sin tid som formand for SGAE. I hvert film der er dårligt, og hvis det var kanariefuglen i musicalen komponist, Herr Marko er skurken af ​​F1. Marko gør intet mindre end hans arbejde, og forsvarer interesserne for din virksomhed, får du betalt for det. Hvis Mateschitz er den god betjent, en dårlig betjent Doktor øvelser og er ansvarlig for de barks og bid.

Er det Carlos Sainz McLaren Fernando Alonso i stedet? Alt synes muligt i en sæson med så mange kontrakter i luften.

The Blue kennel vicevært har spændt fast til hans drenge og ikke lade dem ud, indtil du har en brugbar løsning til dine garvning kriterier. Han gik ned til Kvyat hold pata negra og få give meget kontinuitet på uddannelse; Charles holder det og hold dem varme, men ikke love dig en cochazo. Dårlige arbejdsstillinger for både uden pres fra neden af ​​nye dyr, der ønsker disse sæder og som klart fortjener. Pierre Gasly bare har at sult, men alle tror, ​​at hvis det kommer, vil ikke erstatte den spanske men den sovjetiske ex. Cromos ændring ville ikke være det perfekte sted for vores mand, men selvfølgelig bag denne hypotetiske træk altid har en historie.

Rosendo Mercado indspillede sin live-album Der er altid en historie mellem de store præmier i Australien og Brasilien i sæsonen i det første løb 1999 Mika Hakkinen venstre. Ved udgangen af ​​året blev han mester. Du ved, at 'der er altid en historie', når du opdager, at tingene ikke altid tælles som en start, men altid som bare fortæller de. Mika spørge ham. Og Rosendo, der var til ingeniør.

PS: Dette er listen over sange fra det album og dvd. Vi foreslår en øvelse, et spil. Associates hver titel til en leg, scene, eller afgørende faktor i den faktiske eksistens af Red Bull, Toro Rosso, Helmut Marko og Carlos Sainz.

Der er altid en historie

 1. Gå eksemplarisk fjeder
 2. Et skridt mere
 3. holding op
 4. Og hvad vil du nu?
 5. dårligt liv
 6. Op profil
 7. Varmt vand
 8. kakerlakker
 9. Der er altid en historie
 10. Klar til konvertering
 11. sikkert
 12. I skyggen af ​​en løgn
 13. stålsøjlerne bukser
 14. Jeg kan være mere effektiv
 15. fig brød
 16. Dans i luften
 17. taknemmelig
 18. sejlads
 19. Fina

DVD Temaer

 1. jeg længes

fotos: Red Bull Content Pool