slangebøsse

Honda NSX redning forladt i en skov Rusland

Denne første generation Honda NSX er blevet reddet efter at blive opgivet til deres skæbne af sin ejer i årevis i en russisk skov. Havde længe vejrtæt krop allerede havde et lag af mug.

Den NSX under hans redning.

En første-generations Honda NSX er ikke den type objekter, der forlader suelan forladte udendørs i en skov. Men i skoven i nærheden af ​​St. Petersborg, Rusland, er netop, hvad vi kunne finde, fordi dette nummer af sølv Han har forblev glemt i årevis sover i Bracken som voksede omkring dem.

Det vides ikke, hvor længe den har ligget på det sted, men så de har må have været flere år. Den person, der har reddet har bevist sin tidligere ejer, at når han opdagede situationen for modellen, besluttede han at se hvem der havde solgt det til at tilbagekøbe.

Honda NSX sejr fra 1990 og hans mislykkedes rolle på markedet

Ud fra beskrivelsen, NSX er uden strøm, Årsagen synes at være blevet opgivet. For få år siden spørgsmålet var til salg for en million rubler, omkring $ 17.000, men så mistede hans spor. Indtil i dag.

NSX og skinnende efter en stærk vask.

Heldigvis engang reddet bare havde at give det en god vask for at fjerne snavs, herunder en god lag af mug på nogle områder, hovedsageligt på grund af den ekstreme fugtighed. Selvom vintervejret må have været den værste og sandsynligvis har været mere end en vinter dækket af et tykt lag sne.

Hensigten med den nuværende ejer overvejer gendanne den til dens oprindelige tilstand, som det vil være ganske kompliceret i Rusland, hvor det menes, at der kun er 20 enheder af denne model, eller sælge det til nogen, der ønsker at.

Den nye Honda NSX er en teknologisk succes, men en hel salg fiasko

Af alle de modeller af hans alder og potentiale, NSX er en af ​​de bedste muligheder for at genoprette, men kommer ikke ud af præcis billigt eller let at finde en erstatning for den originale atmosfæriske V6 motor. Men når den er færdig, er en model med en velfortjent omdømme for robusthed og pålidelighed, som også har en dynamisk opførsel ukollegial af en model af alder og en meget dramatisk æstetik, som de synes at påvirke de kommende år. Faktisk priserne på disse brugte modeller er stadig ganske høj.