slangebøsse

Honda S2000: ny preview af hans mulige design

Ny rekreation, som vi ser frem fremtiden Honda S2000, hvortil modellen mange rygter peger på sin mulige afkast, men indtil videre stadig ikke bekræftet af mærket der. Disse gengivelser er baseret på det seneste patent filtreret mærke.

Genskabelse bagsiden af ​​S2000.

Honda S2000 er en af ​​de mest længtes mærke modeller. Den roadster, som indstillede sin produktion i 2009, Det var en af ​​de vigtigste modeller af segmentet. Dens 2,0-liters motor og 240 hk var et godt eksempel på fordelene ved Hondas VTEC-teknologi, som sammen med en raffineret og let stel forsones en meget bemærkelsesværdig for den japanske to-personers adfærd.

I de senere år har der været en hel del rygter om muligheden for en re-edition model, som har intensiveret i den seneste tid takket være lanceringen af ​​Honda NSX og en række patenter indgivet af mærket viser en sporty kompakt, meget aktuel stil NSX.

Disse patenter og vi viser i sin tid en genskabelse af den model med en front perspektiv, Vi viste hendes front zone og dens laterale. Ved denne lejlighed, igen baseret på de samme patenter, kan vi opdage udseendet af samme design, men bagfra.

Genskabelse det forreste område af modellen.

I dette perspektiv kan det ses som designeren Han tilføjede forskellige detaljer i stil, som en bagrude af mere konventionelle snarere end polygonale former, der vises i patentansøgningerne tegningen og en bageste optisk naturligvis drages af den strømførende hybrid NSX.

Rygter tyder på, at den japanske kunne udvikle efterfølgeren til den sporty to-sæders med henblik på forelæggelse i 2018. Årsagen er ingen anden end den næste 70 års jubilæum Honda, holdt bare næste år. Forskellige medier har påpeget denne teori, citerer som dens kilde virksomhedens medlemmer, men sandheden er, at mærket ikke har bekræftet, i det mindste for øjeblikket, tilbagesendelse af modellen. Den første generation af S2000 blev født for 20 år siden, netop for at markere 50-året for brandet, så forbindelsen til den halvfjerdsindstyvende årsdagen for fast (ikke dets fundament) er indlysende.

I den kommende Tokyo Motor Show vil vi se lanceringen af ​​en ny konceptuelle sports brand, Sports EV koncept, der for øjeblikket kun vi kunne se en teaser. Så vi vil være opmærksomme på de næste skridt i brand i dette segment.

fotos: Automedia