Dacia

Dacia Duster Grand: den nye 7-sæders Duster vil ankomme i 2018

Den nye generation af Dacia Duster kommer læsset med nye chock i 2018. Ud over at vedtage en ny arkitektur og giver en mere attraktiv og moderne design, en af ​​de store firsts til premiere den nye Duster er en syv-sæders udgave . Du vil modtage Grand Dacia Duster kaldenavn, og ligesom basismodellen, vil nå forhandlere i 2018.

Dacia Duster 2018 - Fritid

Ny Dacia Duster rekreation 2018. Credit: Auto Express.

hvilket vil den anden generation af Dacia Duster er tættere hvad vi mener. Den nuværende model er en af ​​de bedst sælgende SUV i Spanien (det stod på 26. plads i rækkefølgen af ​​bedst sælgende biler i 2016 på det spanske marked) og på europæisk plan på grund af sin fremragende værdi for pengene. Men årene vejer, og det er tid for Dacia komme ned på arbejde og smide markedet en fuldstændig moderniseret model. Mere teknologi, stor, attraktiv og avanceret.

men, Hvad ved vi den nye Dacia Duster? Selv om hans coming-out vil finde sted senere i år 2017, kan vi forudse mange detaljer i den nye generation af Duster. Mange af de ændringer, der skal indføres den populære model vil sigte mod at udnytte den ustoppelige vækst har SUV salg på det europæiske marked.

En af de vigtigste ny til premiere den nye Dacia Duster 2018 er en 7-sæders udgave. Den vil blive døbt Dacia Duster Grand og det vil blive placeret som et interessant alternativ (især for dens pris) til Nissan X-Trail eller Sorento. Logisk, at den nye generation af Duster til rådighed for én vender rumme en tredje sæderække til to passagerer vil øge sin størrelse fra den nuværende model version.

Dacia Duster 2018 - Fritid

Den nye Duster vil indslag en syv-sæders version kaldet Dacia Duster Grand. Det vil ankomme i 2018.

Den Dacia Duster, at vi kan finde på forhandlere måler 4,31 meter lang og dens akselafstand er på 2,67 meter. Den nye generation vil bruge CMF-platformen og som et resultat, kan du øge sin størrelse op til 4,50 meter lang. Deres kamp vil også vokse et par centimeter. Med denne ekstra plads, der kan opnås i kabinen og bagagerummet vil rumme den tredje sæderække. Stammen vil passere 500 kubik liter i fem-sæde model og 650 liter i syv-sæders variant. Nu er tallet 475 liter.

Og hvad med design? den nye Dacia Duster og Grand Duster Du vil nyde godt et billede opdateret karakteriseret ved en blødere slankere linjer og et sæt. Det vil bevæge sig væk fra robust og robuste design af den nuværende model, selv om den beskyttelse og forsvar er stadig til stede omkring ydersiden til ikke glemme, at dette er en SUV i stand til at klare alle mulige måder og udfordringer.

Motoren rækkevidde vil også modtage nye funktioner. Find nye muligheder for at spare som en 1.2 liters motor TCE øjeblikket vi fandt i nogle modeller af Renault. I sin specifikke konfiguration for Dacia Duster 2018 Grand kaste en omtrentlig effekt på 120 hk. En anden motor, der vil være til stede, vil være en 0,9 liter TCE 90 hk.

Dacia Duster 2018 - Fritid

En anden genskabelse af den næste generation af Dacia Duster. Kredit: AutoPlus.

I stk diesel, de offentliggjorte oplysninger
vores kolleger Auto Express
De bemærker, at 1.5 dCi motorstop
tilgængelig
at i stedet indarbejde en 1,6 dCi med en
130 hk. Afhængig af den valgte motor, kan vi vælge kasse
manuel transmission eller en automatisk pilotstyret Easy-R. Det vil blive tilbudt i trækkraft
for- og alt 4x4.

Preview af den nye Dacia Duster 2017: det er det, vi ved om ham