Dacia

Preview af den nye Dacia Duster 2017: det er det, vi ved om ham

komplet renovering for Dacia Duster: den nye rumænske SUV vil ankomme i 2017, siddende på Renault-Nissan CMF modulær platform. Det vil indarbejde moderne og effektive motorer, herunder 1,2 TCE, og vokse i størrelse op til 4,50 meter lang.

Dacia Duster digital genskabelse af 2017 som de forestiller sig i AutoPlus.fr

En ny generation er på vej Dacia Duster. Efter den lille nyhed for Dacia i Geneve Motor Show 2016, vil næste år blive fuldstændig fornyet en af ​​sine vigtigste modeller: Dacia Duster 2017 Det vil være langt mere moderne, teknologiske og attraktivt, ikke ønsker at forlade denne etiket lave omkostninger SUV.

For startere, vil den nye anden generation Duster være baseret på CMF modulær platform Renault-Nissan alliancen, der allerede anvendes i mange andre modeller i gruppen. Dette vil bringe mange forbedringer, for eksempel i sin dynamiske adfærd eller strukturel stivhed, men der vil være mere, og dens størrelse vil vokse betydeligt.

Den 2017 Dacia Duster vil måle cirka 4,50 meter lang, vokser med næsten tyve centimeter fra den aktuelle. Denne stigning vil markedsføre et ny syv-sæders udgave, ud over den standard fem-sæders. Det får premiere effektive motorer, der fremhæver 1.2 TCE turbo, der allerede tilbydes i andre modeller af Renault og den nye Mégane: den Duster vil tilbyde 115 eller 120 hk.

Også fremhævede vil være 0,9 TCE 90 og kendt CV samt diesel 1.5 dCi 90 hk eller 110 hk, med manuel eller automatisk afprøvet Easy-R. Vi håber i nogle af sine versioner, der er godkendt gennemsnitlige forbrug under 4 liter / 100 km: en mere omfattende aerodynamik og lette vægt vil også samarbejde til det.

Det vil blive tilbudt i 4x2 eller 4x4 versioner foran trækkraft, og Dens design er en stor ukendt: Stol ikke for meget af disse digitale gengivelser foretaget af den tyske udgave af AutoBild, da det endelige udseende vil variere meget. Stadig, vi forventer en mere attraktiv og moderne stil, uden at miste robusthed karakteristisk model

i Dacia Duster 2017 Vi vil også se en mere komplet udstyr i aktiv og passiv sikkerhed teknologi, og alle forblev til meget konkurrencedygtige priser: dens mål er ikke at konkurrere med Nissan Qashqai eller Renault Kadjar. Det vil blive officielt præsenteret i 2017, men som sædvanlig, i Motor.es vi håber at vise fremgang i deres udvikling gennem vores spion fotos.

billeder: AutoPlus.fr