BMW

Den nye BMW 3-serie 2016 er nu officielt: mere kraftfuld og effektiv

Den nye BMW 3-serie 2016 har gjort officiel et par dage siden. Fornyelsen af ​​den tyske sedan er udstyret med nogle visuelle ændringer, men med mere teknologi, Euro 6-motorer og mere magt til high-end. Lad os finde ud af!.

den nye 2016 BMW 3-serie Du er her. Den gennemsnitlige salon betyder meget for den bayerske firma siden, da det gik på salg den første 3-serie gør ikke mindre end 40 år er blevet den største søjle i salget af den tyske producent. I hele denne tid, de er blevet solgt 14 millioner enheder, Serie 3 i øjeblikket sedan og stationcar udgør ca. 25% af det samlede salg brand.

Men hvad bringer tilbage den opdaterede 3-serie? Den anden halvdel af den livscyklus bringer nogle visuelle ændringer, ikke radikal udvendige design, der giver et bredere aspekt til hele og derfor mere sportslig. De ændringer, der betyder mest er ikke ses med det blotte øje.

Det nye udseende af 3-serie markerer en bredere tilstedeværelse i salonen.

den forreste sport et redesign ikke meget avancerede optiske kofangere, mens skiftende LED-belysning firma peger på den dobbelte nyre gitter karakteristisk. Ud over at xenon-forlygter kan vi nu vælge Full LED-forlygter for udseendet. Den bageste har en nydesignet bageste diffusor, der skifter afhængigt af den valgte version, mens baglygter teknologi LED belysning omfordeler at give det en sporty udseende. Inde i bilen BMW har valgt øge kvaliteten af ​​anvendte materialer og finish.

Udseendet ændrer sig ikke meget, men inde med kraftigere og effektive motorer, hvor skinner lysere sedan

Den nye BMW 3-serie, både Sedan og Touring familie, nu har en række effektive motorer helt tilpasset reglerne euro 6 Det består af 11 motorer (4 og 7 dieselolie) med tilføjelse af en prop og et nyt niveau af strøm til det højeste område af benzinmotorer mekanisk hybrid.

Nye benzinmotorer fire og seks cylindret åbner hatchback. I området fra 3 serie modeller 330I og 340i kommer erstatninger 328i og 335i af hhv. den 330i er den nye 2,0-liters benzinmotor, der tilbyder 252 hk magt, i stedet for 245 hk model, den erstatter, og 350 Nm drejningsmoment med acceleration fra 0 til 100 km / t i 5.8 sekunder med automatgear.

Touring karrosseri familie slutter sig Opdatering mere plads til funktionalitet.

Med hensyn til den nye 340i, Dette er placeret længere oppe i området ved at forkorte afstanden fra BMW M3. Denne blok seks-cylindret tilbud 326 hk og 450 Nm drejningsmoment, hvormed den gennemsnitlige dåseende sedan fra 0 til 100 km / t i 5,1 sekunder og cirkulere med hastigheder på op til 250 km / t (elektronisk begrænset).

Endelig nye plug-in hybrid-system BMW vil blive navngivet 330E. Denne model vil blive føjet til rækken hele 2016 kombinerer benzinmotor 2,0 liters fire-cylindret med en elektrisk motor hvis magt er indstillet hk 252 og 420 Nm drejningsmoment til at accelerere fra 0 til 100 km / t på bare 6,3 sekunder. Standardiserer en kombineret forbrug 2.1 l / 100 km og 49 g / km CO2 og Det kan rejse op til 35 km i elektrisk tilstand.

Range Series 3 funktioner, ifølge rapporter, med seks-trins manuel gearkasse eller Steptronic automatisk gearkasse otte relationer med momentomformer. Som altid, tyskerne tilbyde sedan RWD standard med et valg i visse varianter til den nyeste version af firehjulstræk xDrive.

Interiøret er blevet nænsomt pleje at bruge kvalitetsmaterialer forstærkes.

I andre henseender også er det blevet retoucheret: den nye BMW 3-serie giver større støddæmpere teknologi og stivere chassis uden at miste følelsen af ​​komfort tilføjer større doser af sportslighed. Styretøj bliver også mere direkte og præcis.

Mere teknologi er, hvad der venter de mest udstyrede versioner af den nye BMW 3-serie, browser Professional Det er nu hurtigere i al databehandling såsom ruteberegning. Serien er nu tilbydes med tre års gratis opdateringer planer og kort, mens kort over regionen, hvor kunden er bosiddende opdateres automatisk. Det øger også tilslutningsmuligheder som det er nu kompatibel med LTE mobiltelefon-teknologi.

Hele familien af ​​motorer opfylder Euro 6 forordninger mere effektive ved at blive emissioner.