BMW

Kan du spare to millioner euro? BMW 507 Roadster Denne smukke kan blive din

Hvis det største problem du har med penge ikke er at vide, hvad vi foreslår at bruge en mulighed, som jeg er sikker på, du vil ikke fortryde. Denne smukke BMW 507 Roadster 1959 til auktion for over to millioner anslået pris.

Denne smukke BMW 507 serie II går på salg i dag i New York

Der er køretøjer, der er en sand perle. Bevis for det er denne spektakulære BMW 507 Roadster serie II at selvom det er en sportsvogn med over 55 år Det har en perfekt stand. Ligesom? Tja, hvis du er interesseret, kan blive din, hvis du forhånd, der er uopnåelige for de fleste af os.

En eksklusiv klassiker roadster 1959, en af ​​de smukkeste BMW

denne smukke 1959 roadster til auktion i dag arrangeret af RM Sotheby i New York. Opført som en af ​​de smukkeste biler designet af BMW, kun de byggede 217 enheder Denne serie II 507. Stjernen af ​​auktionen er et af de sidste lavet og en del af dens uovervindelige tilstand skyldes en fuld genindførelse af dens indre i 1980.

Æstetisk kombinerer slank sort krop tone kontrast med slående røde farve i fuld interiør polstring. Sport som helhed gamle skole, har en stor motor fremstillet i aluminium 3,2 liter forskydning og otte cylinder V transmitterende 148 hk ved manuel fire-trins gearkasse.

Indvendigt attraktiv rød nuance, har en upåklagelig bevaringstilstand

Historien om denne roadster har gjort ham passere gennem forskellige hænder, som omfatter de af Lacklan M. Mackenzie (Staten Island, New York), før 70'erne, plus det var mindst 10 år ejendom Shane O'Neil, barnebarn af grundlæggeren af ​​RKO Pictures, betragtes som en af ​​de fem studier af guldalderen Hollywood.

Auktionshuset vurderer, at sporten kan nå en salgsværdi anslået mellem 2.3 og 2,6 millioner hvad ændringen udgør mellem 2,1 og 2,38 millioner euro. For nogle drømme kan gå i opfyldelse mens det for andre, vil de forblive drømme.