BMW

Et nyt kig på BMW i3 2018 fortsætter udviklingen af ​​den forventede ansigtsløftning

Tilbage til fange den nye BMW i3 2018 under en test-session. BMW fortsætter med at arbejde på udviklingen af ​​det forventede "ansigtsløftning" (facelift) af sin populære elbil. Der forventes en betydelig stigning i deres autonomi takket være et nyt batteri, som du kan nå op til 400 kilometer (NEDC). Ankommer senere på året.

Bare et par uger siden, vores spion fotografer jaget
for første gang til den forventede opjustering BMW i3. Ingeniører
Tysk firma arbejder på en længe ventet "ansigtsløftning"
(Facelift) med til at gøre sit bedst sælgende elbil, en model
endnu mere interessant. Og ikke at stå tilbage i kampen om tilbud
den maksimalt mulige autonomi til en rimelig pris. den BMW i3 2018 Det er på sporet, og vi har jaget igen.

BMW i3 2018 - spion foto

BMW i3 spion foto af 2018 under en test-session i det nordlige Europa.

Denne gang kan vi se en prototype af den nye i3 cirkulerer i et ekstremt miljø såsom Nordeuropa (Og især Skandinavien) om vinteren. BMW tager dette sted til at tage at begrænse mekanik og elektronik i deres køretøjer er under udvikling. Hertil kommer, at være en elbil er endnu vigtigere at teste dem i disse betingelser, fordi, som vi kender, lave temperaturer direkte påvirke autonomi en 100% elbil.

Sammenlignet med spion billeder af den nye BMW i3 offentliggjort et par dage siden fandt vi ingen ændringer i camouflage. Mærket fortsætter dækker de områder, hvor de vigtigste æstetiske ændringer vil forekomme. Og som enhver anden udvikling af traditionelle mekaniske model, vil BMW installere en nye forlygter, kofangere og tågelygter. Det vil også blive brugt til at føje til den række nye tilpasningsmuligheder som organ farver og overflader inde.

Og vi taler om det indre, kan det være en af ​​de sektioner, der færre nye tilstedeværende. en ny version af infotainment system, for at en opdatering af polstring til rådighed samt nye udstyr niveau elementer giver forventes en mere komplet og interessant bestemmelse.

BMW i3 2018 - spion foto

Den nye BMW i3 vil øge sit sortiment til at være ca 400 km (NEDC).

Men uden tvivl, mest det forventede af den nye BMW i3 2018 ligger i dens indmad. Mere specifikt på dit batteri. Vil der være en stigning i autonomi? Og hvis ja, hvad stigning vi vil blive vidne til? Med sin seneste opdatering, de i3 indarbejdet en 33 kWh batteri, som sætter en rækkevidde på 300 km (NEDC). Tidligere tallet lå på 190 km (NEDC).

Men ifølge de nuværende oplysninger, denne "ansigtsløftning" vi står over for en endnu større stigning og Du kan komme til at overvinde den barriere på 400 km (NEDC) at, i faste priser, vil vi være med 250 km hhv.

Hvornår vil markedet? Den nye BMW i3 2018 vil blive præsenteret i anden halvdel af dette år. Et par måneder senere landede han på forhandlere, så dens udgivelse vil forekomme senere på året. Selvom det ikke er bekræftet, ser det ud til, at din præsentation kan finde sted på Frankfurt Motor Show 2017, en af ​​de vigtigste nyskabelser i BMW. Dens pris er meget lig den nuværende i3, som starter fra € 35.500.

BMW i3 2018 - spion foto Side

Camouflage skjuler fra os de vigtigste æstetiske ændringer, der vil præsentere BMW i3 2018.