BMW

en revolution er på vej i fremtiden Serie 1 og 2 BMW

Den lavere katalog BMW vil lide i de kommende år store ændringer med ankomsten af ​​nye versioner og modeller, der udgør en helt ny sub-range forhjul drev køretøjer under den nuværende 3-serie.

BMW Compact Concept forventer den nye 1-serie sedan

Ankomsten af ​​Serie 2 Aktiv Tourer og senere anden generation X1 crossover har betydet indgangen til front-drev platformen til BMW området. Kaldet GBP anvendes til at forme hele spektret af MINI og fra 2014 til flere modeller under segmenter katalog fra firmaet München.

Denne platform er skabt eksklusivt til positionering i tværgående retning motorer, så jeg undtagen visse hjulstræk versioner vil alle modeller skabt på det har forhjulstræk. Denne type arkitektur sammenstød med det traditionelle billede af BMW, stærkt positioneret i premium side af hvert segment optager og som har historisk altid støttet fordelene ved traditionelle fordeling, frontmotor og baghjulstræk.

Dette er for de puristiske fans af brandet et symbol, meget eller mere end den egne 'Hoffmeister Kink' opsigelse vinklet BMW har alle basis af post C.

Så ankomsten af ​​nogle modeller baseret på platformen bruges af MINI kan synes en helligbrøde, men som vi skal se i denne analyse, absolut nødvendigt.

Langt fra det kan synes, brugen af ​​denne platform er ikke afslappet, meget mindre det er anekdotisk. Det vil være hjørnestenen i en ny generation af modeller, kaldet til at revolutionere basen katalog BMW og markant udvide tilstedeværelse og især konkurrenceevne BMW i et marked sektor, der bevæger sig i lavere priser således at kraft politiske omkostninger og stordriftsfordele meget godt struktureret.

Den hybride version af BMW 2-serie Active Tourer er den nyeste variant præsenteret.

MPV'er Series 2 og den helt nye X1 har kun været den første i en ny og lang række BMW forhjulet, monteret mellem europæiske segmenterne B og C, Det vil funktionen fem forskellige typer af modeller, fra utilitaristisk til coupéer.

I øjeblikket er det kun et rygte, at mange frygter, men som vi har lært i Motor.es, BMW alle, der er anbragt under den nuværende 3-serie vil blive baseret på den førnævnte GBP platform og vil derfor tabe til fordel baghjulstræk arkitektur og dermed tværliggende motor, forhjulstræk.

I dag BMW allerede har flere af disse modeller, der konkurrerer i den mest kæmpede i Europa med den nuværende kompakt Serie 1 og dets derivater coupe og cabrio kaldet Serie 2, ud over crossover X1 C-segmentet, og serie 2 VKM lange og korte kamp. Hvis sidstnævnte allerede har denne platform, den første har stadig baghjulstræk, de mistede, når de når deres afløsere fra 2018 og 2020 henholdsvis.

I virkeligheden, når BMW præsenterede M2, en af ​​de data, der gav den helt ansvarlig for medierne var færdiggørelsen af ​​produktionsmodel, i 2020, det år, som skulle være klar efterfølgeren til den nuværende serie 2 coupe og præcist ikke længere have trækkraft til baghjulene.

Denne nye serie er udstyret med tværliggende motor fortsætte danner sommeren, med ankomsten af ​​den nye BMW X2, coupe version af X1, som vil blive præsenteret om kort tid, og frem for alt, det udkast nytte af, som jeg talte for et par dage siden, og at mange medier Series døbte år som 0. Denne projekt, langt fra at være bare en simpel rygte næret af mærke ledere eller formodninger par år siden, Det er et reelt alternativ, som BMW har været arbejdet disse år.

Spekulative gør den nye BMW 1-serie Utility

Selv om der er ingen kendte oplysninger om den model, vil dette også blive oprettet på UKL platform som MINI selv, og skulle være ansvarlig for at udvide området ned. BMW bringer i B-segmentet, hvor der allerede konkurrerer de direkte konkurrenter som Audi A1 og Daimler-koncernen med den Smart Forfour. Hvis indset dette projekt, det tidligste tidspunkt, der ville se fødsel i efteråret 2017, med en mulig præsentation på IAA Frankfurt Motor Show 2017.

Med denne model de fem typer nævnt ovenfor ville være afsluttet: nytte, kompakt, minivan, crossover og coupe, sidstnævnte også konvertible krop. En hel række modeller, indrammet fra B-segmentet til C i Europa, skaber næsten en ny serie af køretøjer, der vil dele de fleste af sine tekniske elementer, som giver BMW at få økonomierne mere bæredygtigt niveau og konkurrere med mere tilbøjelige til at lykkes.

Disse er følgeskab af modeller for andre markeder som Kina, hvor vi X1 eller lang akselafstand sedan overhængende, som det blev præsenteret i konceptuel form, et par måneder siden, og kunne være bestemt for andre vestlige markeder.

Hvis indset dette planlægningsmodeller i de næste tre eller fire år, ville vi kun have en hidtil uset række forskellige modeller på baggrund af kataloget over den tyske mark, indtil for nylig besat kun 1-serie hatchback. Derudover sandsynligvis virksomheden skulle omstrukturere sit system af nomenklaturer, noget, der allerede gjort blot et par år, som et eksempel den nylige Serie 2 og Serie 4.

Ankomsten af ​​et hjælpeprogram ville være et problem i den nuværende struktur i trosretninger serien beskæftiger firmaet, som eller en appellation født med, at supplere betegnelsen 1-serie, som anvendt BMW 3-serie Compact med i sin tid, eller efterfølgeren til den nuværende 1-serie hatchback ville blive kaldt Serie 2. Denne nye serie 2 vil omfatte både kompakt krop type 3 og 5 dørs der vil blive født i et par år, i tillæg til de eksisterende coupe og stationcar versioner.

Render den bagfra af den nye BMW hjælpeprogrammet

Alle af dem hører til C-segmentet og den aktuelle MPV selv allerede har de øgenavne Aktiv Tourer og Grand Tourer at adskille sig fra de nuværende coupe og cabrio varianter.

Selv om disse ændringer er bare navngive gætterier øjeblik, vi kun kontrollere, om BMW tidlig udgang til lange projekt af brugsmodel, som vi allerede har nævnt, er det tidligst et år frem til at se lyset.

Læs videre ...

< Gå til 1Part del 2

fotos: Remco Meulendijk