formule 1

2017 Toyota GT86 Test: mer karakter, hjerte

Vi satt i versjonen av Toyota GT86 2017 er en oppdatering av den versjonen ble lansert for fem år siden. På denne anledning er det en dyp detaljer som deslucían i den første versjonen både isolert og i suspensjoner og legger visse estetiske innslag.

2017 Toyota GT86 er en fornyelse av idrettene som treffer markedet i 2012 og så langt hadde ikke hatt en melodi i dybden, selv om det hadde fått en liten oppdatering. Han er bror av Subaru BRZ som deles av de fleste elementer og som for øvrig har også blitt renovert, selv om vi ennå ikke har hatt sjansen til å prøve det.

Det er en sport kropp og 2 + 2 kupé sete bokser motoren foran og bakhjulsdrift. På stasjonen har det vært en fornyelse eller er det forskjellige effektnivåer. Fire sylindre og 200 hk av maksimal effekt og 205 nm dreiemoment mellom 6400 og 6600 omdreininger pr. På motoren vil vi ikke stoppe på dybde og desverre ingen bemerkelsesverdige utviklingen.

Men bilen selv present nok nye sider når det gjelder estetikk og tuning. Jeg må tilstå at før kjøring tenkte bare finne en bedre og med stor sans for estetikk bredde, men Toyota skjuler mye mer. 

Den bakre har nye LED-lys og en mer aerodynamisk spoiler og lys

Grunnprisen er 32,990 euro for den manuelle versjonen og 2000 Euro dyrere for automatgir, Jeg personlig forkaste muligheten for god touch fordi manuell girkasse og automatisk girkasse med 0,6 tideler tapt i akselerasjon 0-100 km / t (7,6 sekunder for hånd) og 16 km / t på toppfart (226 km / t for den manuelle).

Imidlertid er gevinster i forbruk og utslipp reduseres. På papiret, bruker den manuelle mellom 6,3 og 10,4 l / 100 km, avhengig av rutene. Automatisk, mellom 5,7 og 9,6 l / 100 km. Og det er viktig å huske at selv om problemer kunne bruke 95 oktan bensin, produsenten sier å bruke 98 oktan kompresjonsforhold på kjøretøyet. Det betyr at noen euro mer i hver tanking. Den manuelle avgir 180 g / km CO2 mens den automatiske laveste tallet 164 g / km.

Grunnleggende koster 32,990 euro og 2000 euro mer om automatisk

I vårt tilfelle, prøveversjonen var manuell og den ferdige bilen kalles 'Sport', og kan ikke velge en annen. Vi kan bare tenke på om vi metallic lakk (525 euro), skinnseter / Alcantara (2000 euro) og nettleser Toyota Touch 2 & Gå (800 euro).

Fargen på vår enhet var en nydelig blå Kanbe II, selv om du kan velge 7 forskjellige malinger. Bil tiltak har ikke endret seg i lengde (4240 mm), selv om den har en nydesignet støtfanger foran, noe som sikkert gir et aggressivt utseende til modellen. Mye mer tilpasset den aggressive utseendet på Toyota 86 og eldre deler i sort, gir det en følelse av å være kraftigere og radikal.

Toyota GT86 er laget for svingete veier. Ikke for å skryte i rett

Estetikk er også radikal i den bakre del av kjøretøyet med en ny flytende bakre spoiler aluminium, så vel som å være estetisk mer pris på enn den foregående, er det lett og merket sikrer at forbedrer aerodynamikk og stabilitet. Dekkene er 17 inches og ikke kan eller velge andre alternativ. Igjen, de er ledsaget av Michelin dekk Primacy sikrer kontrollert tap av veigrep når deaktivere hjelpemiddel, som jeg vil diskutere senere.

En annen store utbygginger er frontlykter og baklykter, nå med LED-teknologi og en mer moderne og aggressivt design. Tåkelys foran også er ansvarlig for denne teknologien. Box av overraskelser fortsetter inne, der den oppfattede kvaliteten har bedret seg noe. For eksempel, den store sentrale moludra var tidligere hard plast, er nå Alcantara og stikninger lær belegg dører nå har en gråaktig farge, mye mer moden enn den forrige. Rattet, som er der lever våre hender, og derfor må ha god opplevd kvalitet har økt betydelig i denne forbindelse, og lagt multifunksjonstastene. Ifølge Toyota er rattet mindre (men bør sammenlignes på den tiden for å se om forskjellen er bemerkelsesverdig).

Det har tatt et lite digitalt display i kombiinstrumentet med riktig skjerm og masse informasjon distribuert gjennom flere menyer. Blant andre informasjons, forbruk, kraft- og momentkurver for måling G-krefter, en stoppeklokke eller gjennomsnittlig hastighet, er noen av spørringer som kan fremstilles, håndtering knappene på rattet.

Fronten er ny og utformingen av dekkene, også. 

Den sentrale skjermen er reservert for musikk, apps eller nettleser, har den ulempen av prosjektering for mange refleksjoner og noen ganger er det veldig vanskelig omsorgssenter. Bedre integrering av kjøretøyet med denne skjermen og dets ledelse er et område for forbedring i teknologien delen.

På den tekniske siden er det en ny mode 'Track' at til tross for kontrollerende skids, hvis det er mer ettergivende når du utfører kontrollert overstyring, men tydeligvis er bilen mindre stabil og derfor anbefalingen blir bare brukt på spor og ikke på gaten. For andre teknologier, bakkestart varsellys og nødbremsing, ferdig dekorere settet der ja jeg savner, igjen, sensorer for parkering til tross for at kameraet.

pågå

Startknappen er, det er en klassisk bil. Lyden har ikke endret eller estetikk store eksosrør. Ikke noe nytt i denne delen. Jeg fortsatt finne adresse en av de beste som kan finnes i en idrett på denne prisen. Shifting tannhjul er meget korte vertikale overganger, noe som øker den sportslige følelse. Førerplassen er sporty, med svært rette ben og ratt heller nære, selv om det er lett å finne en ideell kjørestilling.

Piloten sitter midt i bilen for å favorisere vektfordeling

Det er en sport der du sitter nær bakken. Det er ikke en Mazda MX-5, men i noen henseender ganske ser ut. Det første som slår meg er følelsen av rattet, som virkelig har blitt veldig bra med en høyere opplevd kvalitet.

Generelt sett er det en drastisk endring i bilen, trolig fordi utformingen er fortsatt 'samme' og stasjonen forblir intakt (selv om merket sier det er revidert for maksimal kraft alltid tilgjengelig), men likevel er det noe en hel jeg finner mest attraktive, og selv om han ikke hadde studert utviklingen av modellen før du tar bilen, ja jeg tror det er bedre sammen og fremfor alt, er opphengs ikke lenger like.

Ser ikke turbo å korrigere feil i utgangene av kurvene. Her kjører

Jeg husker i den forrige modellen virket rebotona bak, og nå synes det er vanskelig, men ikke irriterende og en bunnløs balanse. For meg er det den store nyheten: tuning. Avgrensningen av modellen uten å endre kilden eller filosofi.

Jeg husker også den høye veistøy i baksetet, fordi den første gangen jeg prøvde modellen regnet mye og det syntes at bilen vil trenge mer isolasjon i det aktuelle området. Det har vært ett av punktene som har blitt revidert. Hver gang jeg setter mest vanskelig GT86, foruten å være oppriktig i sin kjøring, det er i sitt forbruk.

Økt kvalitet i interiøret, med en vri i teknologi

I de første turene i syltetøy og etter mer enn en starttid og stopper, gjennomsnittlig stod på 10,3 l / 100km. En tiendedel mindre enn det som av merkevaren. I løpet av uken ble jeg endre slags måte, blande med sekundære veien spor og deler av curvas.No jeg var klar over en spesielt øko-kjøring og alltid prøvde ikke mangler meg kraft i neste gear. Jeg har tatt et par områder med gledelig rytme og Tickle leter Toyota GT86 og gjennomsnittlig stod på 8,3 l / 100 km ... akkurat hva det splitter løfter og det samme som forrige gang gjennomsnitt. Det er ingen overraskelser.

Men i den dynamiske delen, ja jeg møter noen forskjeller. Kanskje det er fordi hver gang jeg møter med bilen vi forstår mer, og hvis det er noe å vite om modellen er at Det er ikke et leketøy for å vise frem sin makt, fordi du ikke bli skuffet. I Motor.es, publiserte en artikkel antar å kjenne egenskapene til Subaru BRZ, og gjelder, nok en gang Toyota GT86, at hvis noe er kjent for å overføre noe fan bilverdenen, rene kjøreopplevelse overkommelig pris. Her er det ingen turbo å hjelpe oss rette feil i utgangskurvene, heller ikke å imponere spise så voldsom meter på langsidene.

Det er en bil perfekt skolen. Den bakhjulsdrift som din første skritt

Noe som involverer sport Toyota er 'følelse' og ren håndtering. Jeg har alltid kalt bilen som den perfekte bilen skolen, og det er hvis det er en coupe med å begynne å lære å temme de 'heste' bakhjulsdrift, jeg kan ikke tenke meg et bedre valg. Delvis fordi fortsatt er tro mot ideen om at en holdbar dekk og ikke-biter spesielt på kurver, er det en god idé.

I en vanlig måte, er bilen ikke beveger seg bare og mer effektiv. Si standard Toyota GT86 er en enkel bil å bære, og selv feil i noen hjørner. Men alt forandrer seg med enkelt oppsett som tilbyr sportsmodus eller frakobling av stabilitet. Selv på denne måten at merkevaren anbefales kun for spor (derav navnet 'Track'), er mindre begrensninger i overstyring ... heldigvis alt er i hendene på piloten.

Den store doble eksos lover mer enn den møter i lyd

Og å se i midten av instrumentpanelet turteller og en uendelig mulighet for et vitne til disken, betyr det at ting kan bli alvorlige. Kjørestillingen følger det estetiske og ligner tyske sport som tvinger piloten til å sitte med bena strukket. Heldigvis fant raskt vi en passende stilling (selv om du ikke er vant til denne stilen av sport, vil koste litt mer de første gangene ... og da ikke lenger vil ha noe annet).

Selvfølgelig må vi gjøre en liten innsats for å komme inn og ut av bilen hver gang, men i mitt tilfelle levering av en Mazda MX-5 tredje generasjon, som ligner i så måte, men enda mindre komfortabel. Heldigvis setet har god sidegrep nøyaktig styrt for å holde disse tap stabilitet. Selv om bildet har nå en digital skjerm med visse opplysninger for sportslig kjøring, lese noen ganger, selv om riktig, er ikke like raskt som det kunne være, og ikke nok tid til å samle all informasjon i sanntid, selv om bildet er synlig mer attraktive enn i forrige versjon.

Baksetene selvfølgelig forbli anekdotiske og tjener ikke til å reise med voksne, og praktisk talt ikke vant til å reise med barn, unntatt ved spesielle anledninger. Den gode nyheten er at all den kapasiteten kan brukes til å folde ned setene og la et flatt underlag der vi kunne gå inn fire ekstra dekk hvis for eksempel vil vi nyte bilen på en krets. Og Toyota GT86 er fortsatt en av de store bilene misforstått i vårt land, og med lite marked volum, men takket være sin eksistens kan likevel si at bilverdenen er ikke utelukkende selskap i SUVer, varebiler og kompakt med lavt strømforbruk . Merker fortsatt lever lidenskapen av denne verden.

Stasjonen er fortsatt den samme, selv om bilens karakter har endret seg

Fast kurve, som nevnt i foregående avsnitt; Det er fullstendig i samsvar med poster som er plassert men krengning (som faktisk er mye lavere enn tilsvarende priset kompakt), kan føre til at den bakre mister emnet før brå retningsforandringer. Uten kontroller betyr dette at hjulet mister sin fasthet fordi GT86 har vært unseated og bak begynner å få fremtredende. Dette er ikke et problem hvis du søker på visse kurver, men kan gi en liten skremme i hendene på amatører som logisk søke bremsepedalen og akkurat da når man konstaterer at ordningen demping søker også en liten forpliktelse til trøst at den første versjonen ikke gjorde det.

Hvis vi fokuserer på propellen, er det sant at ikke synes å utvikle kraft annonsert av produsenten, og selv om vi ikke har lagt for utsøkt på dette punktet, ja vi merke til at det er en mellomtone liten dal i leveransen forsvinner som vi krysset den siste tredjedelen av turtelleren. Hvis noe skiller seg ut denne sporten er for levering i dette området av turtelleren, som gir konsekvent og oppriktig sportslig lyd uten å ty til falske brøler av flukt.

Bilen har rom for forbedring hvis økt stivhet ut, men etter min mening ikke samsvarer med filosofien av bilen, fordi en del av moroa er det så lett å kjøre 'sidelengs'. Ville daggry hvis det er en versjon med 50 hk mer eller ladings, som så ja vi ville trenge mer likevekt på aksene og kontrollert stabilitet ... som egentlig er hva mange ser frem til.

Tuning er vellykket på alle vinkler. Lys, LED

konklusjon

Vi elsker Toyota GT86 2017, og denne gangen, sette dem kan ikke være mer nøyaktig. Han har forbedret i opphengningssystemet teknologi, opplevd kvalitet og lydisolasjon i de bakre hjulkasse. Åpner en liten spoiler og dekk, men igjen ikke tillate oss å velge mellom en rekke valgfrie. Vi savner motorforbedringer som fortsetter å skuffe når det gjelder makt, men det er ikke et argument av stor verdi i en bil som ble født til å gå sidelengs og i hvis land er det beste du kan finne så kostnader.

Ekspertanmeldelser

Vi likte mer

  • Tuning
  • estetikk
  • Bedre finish

Vi likte minst

  • noen valgfritt
  • ingen parkeringssensorer
  • erklærte makt

Merk: 8,0