BMW

2018 BMW X2: vi ser for første gang inde

Igen, vores spion fotografer har en enhed teste den nye BMW X2 2018. Udviklingen af ​​den næste SUV vil slutte sig til familien af ​​BMW X står over for sin sidste strækning. For første gang har vi fået et billede af kabinen. Dens officielle præsentation vil finde sted på Frankfurt Motor Show 2017.

BMW X2 2018

Ny spion foto af en prototype af BMW X2 2018 under en test-session.

Der er flere gange i sque vores fotografer har den BMW X2 2018 i løbet af en af ​​de mange test sessioner han har gjort i de seneste måneder. Fra vinter til at teste sin passage gennem Nürburgring. Men indtil nu har vi aldrig havde formået at tage et billede indeni. En ting kan vi allerede krydse off to-do liste.

BMW er begyndt uden camouflage i deres nye SUV, selvom det endnu ikke er blevet præsenteret. Begyndelsen af ​​juni sidste, og vi kom op med en prototype, der havde mistet meget af vinyl og stof, som ingeniører i den tyske mark ansat til at skjule fronten. Nu, sagde "Tag hætten" vi kan tilføje disse nye spion fotos i som omfattede et øjebliksbillede af kabinen.

Hvis vi fokuserer på det, vil vi se en indre stærkt camoufleret på instrumentbrættet og midterkonsollen del er dækket. og på trods af dette, vi er klar imidlertid, at dette er en hytte, hvis design vi typisk tørster BMW. Finish og præsentere høj kvalitet indstillinger. Midterkonsollen er toppet med en generøs skærm dimensioner, som gengiver Infotainmentsystemet.

BMW X2 2018 - senere

Den nye BMW X2 vil debut på Frankfurt Motor Show 2017.

den klima kontrol og andre multimedie muligheder er også udsat, lide designet af ventilationshullerne. Men i mindre detaljer, kan vi tage et kig på tre-egede multifunktionsrat og den digitale instrumentpanel, hvor vi kan se oplysninger om den adfærd eller selve systemet Infotainment nævnt ovenfor.

Det er også interessant at bemærke, BMW X2 patenter, der for nylig blev offentliggjort, og der giver os mulighed for at fortsætte med at rydde alle spørgsmål vedrørende design vil se sådan nye BMW SUV. Husk på, at gøre brug af den GBP platform og tilbydes både forhjulstræk som Totalt xDrive. Motoren område vil bestå af forskellige benzin og diesel muligheder. Det er stadig spekulere får at se en prop og en M Resultat hybrid version.

Hvornår vil det blive præsenteret? Den nye BMW X2 vil debut til offentligheden Frankfurt Motor Show 2017, der afholdes i september. Kort tid derefter begynde markedsføring. De første enheder vil ikke blive leveret til deres kunder indtil begyndelsen af ​​næste år tidligst.

BMW X2: patentansøgninger skitser afslører det endelige design

fotos: S. Baldauf / SB-Medien