BMW

BMW 1-serie: Dette vil være den største nyhed i den nye serie

  • Den nye BMW 1-serie er at komme tættere på at blive renoveret.
  • Inden udgangen af ​​dette årti vil alle modeller placeret under 3-serie er udstyret med den UKL platform og vil være forhjulstræk.

Rekreativt fremtiden 1-serie kompakt.

Hver gang der er mindre at BMW forny den nuværende 1-serie. Et område, der indtil nu var forblevet tro mod det traditionelle mønster med langsgående motor baghjulstrukne, men der snart vil blive den mest almindelige mønster af tværgående motor og forhjulstræk.

I denne nye rekreation Vi har forsøgt at visualisere fremkomsten af ​​nye kompakte kropsbygning, udjævning linjerne allerede ses i Serie 1 og 2 i dag. Fordi som sædvanlig i brand, design vil mere end sandsynligt continuo.

Selvom den største nyhed vil finde dem i den tekniske del, med nævnte passage forhjulstræk, takket være premiere GBP platform, udviklet til MINI rækkevidde og allerede anvender modeller som Serie 2 Active Tourer eller crossover X1.

Rekreativt fremtiden 1-serie nytte.

Der vil således være en splittelse i området producenten af ​​München. På den ene side finder vi de modeller, der er udviklet på HPLC-platform, der anvendes i serie 3, og alle, der er over, og ansætte den fælles platform MINI. Mens den første holde din baghjulstrukne arkitektur De vil have uigenkaldeligt seneste forhjulstræk.

Den fremtidige udbud af Serie 1 og 2 vil blive sammensat af flere organer. Ifølge finde markeder kompakt, konvertible kendt, den nye sedan, stationcar krop, den nuværende coupe og Serie 2 men ikke bekræftet fremtidig brugsmodel. Dette tager lang tid allerede under udvikling og vil være rival til Audi A1.

Således inden udgangen af ​​dette årti, vil der ikke være mere RWD modeller under serie 3, dermed 2020 er det sidste år af produktionen af ​​den nuværende M2, bliver en bred vifte af forskellige muligheder krop.

BMW er ved at forberede et nyt hjælpeprogram til rival Audi A1

fotos: Automedia