plads

SEAT Arona: hemmelighederne af den nye spanske SUV afsløret

Familien SUV SEAT vil snart byde velkommen til et nyt medlem. Den spanske producent har arbejdet i lang tid i en ny B-SUV, SEAT Arona. På grundlag af den nye generation af SEAT Ibiza, vil Arona være rettet mod et yngre publikum og et skridt vil være under Ateca. Gennem denne artikel vil vi afsløre alle detaljerne i den nye SEAT land.

Med denne rekreation afslører vi, hvordan vil det se nye SEAT Arona.

Den kommende-out af den nye SUV SEAT nærmer. I slutningen af ​​dette år vil nå forhandlere den nye medlem af denne familie for nylig skabt med lanceringen af ​​SEAT Ateca. Udviklingen af ​​nye SEAT Arona Det er i sin afsluttende fase, og inden for ikke alt for længe vil blive vidne lanceringen af ​​den nye B-SUV den spanske producent.

Tilnavnet så vidt som "baby Ateca" landede på markedet til at beskæftige sig med modeller som Peugeot 2008 Renaupt Captur eller endda Nissan Juke. Det er ved at blive udviklet af SEAT i Martorell, Barcelona, ​​og det vil også blive produceret på fabrikken, at den spanske mærke har i lokalområdet.

For nu kun vi har set forskellige prototyper af SEAT Arona, ja, helt camoufleret. Men takket være vores designere, og de oplysninger, vi har, kan vi forudse forekomsten af ​​denne urbane crossover vil snart finde på forhandlere SEAT. Selv om det vil være påvirket af sin "storebror" den nye Arona tilbyder et særskilt billede takket være flere specifikke funktioner.

Den nye SEAT Arona ramte markedet i december 2017.

Ungdommelig, elegant og mindre uhøflig. Aspekter som den nye form vil hjulkasserne, motorhjelmen eller beltline nyde en glat billede urbanite luft og bort fra sikkert billede af stærk karakter, der kan overføre Ateca selv. Dog vil SEAT Arona ikke opgive sin essens SUV og bevis på dette er andre karakteristiske elementer af denne type køretøj.

Det vil bruge MQB-platformen A0

Vi taler om den forskellige forsvarsværker plast spredt i udlandet som kroppen højde i forhold til jorden og de nye beskyttelse for lav stede på både forsiden og bagsiden. Dine forlygter vil være mere stiliseret og formet, hvilket giver en elegant touch. I en del, kan vi sige, at hvis SEAT Ibiza var tænkt som en SUV, ville han se, der vil bære Arona.

Som for hans forsvar, er det måske mest tydeligt hvor forholdet gemte to spansk SUV vil. Både kollaps af taget, formen på forlygter og det sted, hvor de vil blive installeret udstødningsrør.

SEAT Arona 2018 - spion foto

SEAT spion foto af Arona løbet af en vinter test session. Foto: Automedia.

Og da vi nævnte Ibiza, den A0 MQB-platform Volkswagen Group som han havde premiere den femte generation af spansk nytte vil også blive brugt i den nye urbane crossover SEAT. Ved at bruge denne arkitektur vil give Arona meget kompakte ydre dimensioner med et rummeligt interiør og en generøs kuffert.

Med hensyn til den mekaniske del af den nye SEAT Arona 2018, kan vi forudse, at deres motorprogram Den skal bestå af optioner diesel og benzin med tre og fire cylindre. Selvom dit tilbud ikke vil være identisk med Ibiza, ja vi vil se et udvalg af motorer, der allerede anvendes af den spanske nytte. Vi kan vælge manuel eller automatisk DSG dobbelt kobling.

Teknologisk står vi over for en af ​​de mest avancerede modeller af det spanske selskab. Inde vil være til stede den nyeste infotainmentsystemet mærke ledsaget af en otte-tommer berøringsfølsom skærm hvor du kan bruge carplay Apple, Android Auto Mirror Link. Vi kan også oprette en trådløs oplader for vores smartphone og nyde anderledes kørehjælpemidler som "Front Assist" eller "Traffic Jam Assist", og den adaptive fartpilot "ACC".

SÆDE Arona 2018 - spion billede Side

SEAT prototype Arona helt umarkeret.

Når du vil ankomme i forhandlere? Den nye SEAT Arona være tilgængelig på det spanske marked fra December i år. Derfor vil din markedsføring finder sted som en model af 2018. Det er endnu ikke officielt bekræftet, men mange rapporter tyder på, at hans firma debut vil finde sted på Frankfurt Motor Show 2017 i september.