Opel

Opel opdateret, men ikke systemet maps IntelliLink

Infotainment Navi 900 IntelliLink modtager, takket være pres fra ejerne, et kort opdatering den 30. juni. Dog vil systemet fortsætte uden alle dets funktioner, hvilket har efterladt utilfredse kunder.

Skvat oversat fra Karl-Thomas Neumann (CEO i Opel) blev offentliggjort i november 2013. Klik på billedet for at få adgang til den oprindelige

Motor.es, som en god del af motoren betyder, ekko var IntelliLink-system først premiere han Opel Insignia og derefter Opel Astra, Meriva, Mokka og Zafira. Dette system lovet en række funktioner, der er enkelt og har været i en prototype, der forlader et ufuldstændigt produkt på markedet.

Opel reagerer på klager, men ...

En gruppe af ejere har været organiseret på internettet ved at bede producenten opfylde deres forpligtelser, samt medierne for berigtigelse deres oplysninger til at afspejle, hvad virkeligheden i produktet. Da vi undskylder Motor.es, Vi har allerede foretaget de nødvendige korrektioner i vores arkiv.

Opel har ikke gennemført alt det lovede, og på den anden side, at systemet leveres som standard med et kort, der ikke er aktuel. Ejerne er allerede organiseret på europæisk plan, gennem fora tyskere, britisk, polsk, etc. Dette er ikke et isoleret tilfælde af Spanien.

Opel officiel erklæring (klik på billedet for at få adgang til Facebook)

Dette er svaret fra producenten gennem deres Facebook-side, hvor boligejere, der har et kort opdatering, selvom ingen pris snak forklaret. Nogle kunder har kommenteret, at de vil være fri, efter at have talt telefonisk med personale Opel (General Motors Spanien)

Emnet ansøgningen er stadig ikke løst

Gennem vores undersøgelser af Insignia Klub forum (kræver registrering) på Astra Club i Forocoches (kræver registrering) og Facebook-gruppe påvirket, finder vi, at ingen kunde tilfreds med denne løsning. Programmer, der var til rådighed i prototypen og blev annonceret på Frankfurt Motor Show er også tilgængelige.

Producenten hævder, at det ikke kan give kunderne en tilfredsstillende oplevelse med applikationer, og selvfølgelig, er at trykke fuld. Der er ingen tvivl om, en meddelelse blev udfældet, Navi 650 og 900 IntelliLink var ikke klar til kommercialisering og alle de havde var fire ansøgninger, som kun kunne lugte journalister på den internationale præsentation.

I galleriet kan du se billederne af prototype applikationer og afprøvning uopfyldte forpligtelser fra Opel og General Motors

Og nu, hvad?

Protesten vil fortsætte, selv om forældede kort over disse browsere er opdateret. Gennem Change.org platform, har de opnået mere end 250 tiltrædelser på det tidspunkt, hvor denne information offentliggøres. Kun en uge er gået, Du kan se, at der er andre berørte virksomheder uden for Spanien.

Den Navi 900 IntelliLink koster mere end 1.000 euro

Producenten har ikke til hensigt at opdatere IntelliLink systemet i dets nuværende generation, forbedringer vil komme til senere modeller. I Opel biler sælger lige nu, er der stadig denne forældelse, discontinued're taler ikke om biler eller bære usolgte i årevis.

Den gratis opdatering af kort tilfredsstille kun en del af kravet af ejerne. Opdateringen vil være tilgængelig fra den 30. juni (Opel Insignia), vil ejerne nødt til at kontakte en Opel-forhandler til at gøre det.

I efteråret testede vi Opel Adam, som ikke har programmer på din IntelliLink systemet: BringGo (browser) og TuneIn (internetradio). IntelliLink til Insignia blev lovet The Weather Channel (oplysninger om vejret) samt TuneIn, NPR og miRoamer, disse tre er internetradio.

Hvad skete der med de 2.700 udviklere General Motors hævdede at have interesseret i at gøre ansøgninger om IntelliLink?

Ikke alene er kortlægning applikationer eller forældet, Der er flere funktioner end IntelliLink systemet ikke har gennemført, som indførelsen af ​​en destination koordinater, eller brugere kan indtaste deres POI, såsom radar. Alle disse mangler er meget skuffet produktet ejere flere Opel-modeller.

Det er ikke tilstrækkeligt til at opdatere kortene, som burde have været gjort, fordi vi taler om biler, der sælges i 2015, hvor der er veje, som ikke eksisterer, og har tre år. Jeg vil holde rapportering.