Opel

Opel Grandland X 2018 afslører den nye SUV mærke Ray

Vi afslører de første detaljer og billeder af den nye model vil slutte sig til familien af ​​Opel SUV. Dette er den nye Opel Grandland X 2018 et køretøj atletisk og eventyrlystne karakter at ramme markedet til at placere et skridt over aktuel Crossland X og Mokka X. Den måler 4,48 meter lang og har en rummelig kabine fem passagerer. Sin verden debut vil finde sted på Frankfurt Motor Show i september 2017.

Opel Grandland X 2018 - senere

Opel Grandland X 2018 er det tredje medlem af X-familien af ​​Opel afsløret.

Vi kan glæde sig over tredje medlem af X familie af Opel. Opel Grandland X 2018 er allerede en realitet. Den nye SUV mærke Ray er klar til sin debut på Frankfurt Motor Show 2017 (14-24 september). I de seneste måneder har vi nøje har fulgt udviklingen af ​​den nye model af det tyske firma gennem forskellige spion fotos, og vi kan iagttage med stor detalje.

Søger at kombinere på en afbalanceret måde en ånd af eventyr med en sporty karakter, den nye Opel Grandland X ramme markedet til at placere et skridt over aktuel Crossland X og Mokka X. En større SUV, men med kompakte dimensioner og funktioner som sine vigtigste dyder en off-road udseende, omfattende udstyr og en meget rummelig interiør.

Hertil kommer, med sin introduktion på markedet, den nye Grandland X tillade Opel til at øge sit sortiment af kompakte biler med Astra og Zafira i dag, to meget interessante modeller. At gå ind i detaljer om sit design, hvis vi fokuserer på forsiden, den skarpe grill på hvilken den karakteristiske Opel logo eller barer krom vingeformede og tynde LED forlygter udstiller giver en kraftfuld og robust luft billede Grandland X.

Opel Grandland X 2018 - Side

Den nye Opel SUV Grandland X er en kompakt størrelse med plads til fem passagerer.

Hvis vi analyserer sin side, er det klart, at det er en SUV. De afbrændte hjulkasser og modelleret af den beskyttende belægning på bunden af ​​kroppen gøre det klart, at den nye Opel Grandland X er et køretøj, der ikke er bange for bjergene, landskabet eller strand. Det vil være i stand problemfrit står over for en pause væk fra de store byer cement og beton er vores byer.

Og efterbehandling vores tur til det ydre af den nye Opel SUV i svarskriftet, den første ting, der kommer til at tænke sin brede position. Lavere vagt med en krom finish og de to udstødningsrør perfekt integreret i designet giver en ekstra sporty og dynamisk. Det er også vigtigt at understrege gruppens baglygter, der bruger LED-teknologi.

Opel måler Grandland X 2018
lang4.477 mm
bredde1.844 mm
høj1.636 mm
kamp2.675 mm
Porter (min)514 liter
Porter (max)1652 liter

Opel Grandland X 2018 - Indre

Så inde Opel Grandland X 2018.

Især eventuelt, kan vi give dig en to-tone finish med kontrasterende sort tag for at tilføje et ekstra strejf af personalisering. I øjeblikket er det ikke bekræftet, men sikkert, at når det kommer til markedet, bør Grandland X være tilladt at Opel Eksklusiv tilpasning program, for nylig indført under den sidste Geneve Motor Show 2017.

Bortset fra ydersiden, hvis vi giver kabinen er der flere betingelser, der tillader os at beskrive hurtigt og præcist inde Opel Grandland X 2018. Kvalitet, komfort, plads og teknologi. Fordi dens akselafstand ligger på 2675 mm, den nye model af den tyske producent har en vigtig passagerer og bag sæde plads. De indvendige tilbud plads til fem personer.

Den berøringsfølsomme skærm på midterkonsollen eller instrumentpanel med en central touch screen-teknologi til at bringe hele atmosfære inde. Og hvis det ikke var nok, har vi den 514 liter bagagerum terninger aftage eventuelle sæder uden en meget vigtig figur.

Opel Grandland X 2018

Gennem denne touch screen kan vi bruge den nyeste version af systemet IntelliLink infotainment.

Udstyret er meget komplet og vil være på niveau med, hvad der kræves af en model i dette segment. Opvarmede ergonomiske sæder, elektrisk bagklap åbning håndfri, opvarmet rat, infotainment-system IntelliLink med tjenester Opel OnStar, Trådløs oplader kompatible og adaptive forlygter med LED-teknologi smartphones.

På det teknologiske niveau vil være på forkant med familien SUV Opel, og der vil blive udstyret med de nyeste førerassistentsystemer udviklet af brandet. Disse er nogle af de kørehjælpemidler med Grandland X vil garantere en sikker og komfortabel kørsel:

  • Adaptive fartpilot med fodgænger afsløring og automatisk nødbremsning
  • Driver døsighed alarm
  • Avanceret parkering assistent
  • 360 Vision kamera

Opel Grandland X 2018 - baglygter

De baglygter Opel Grandland X gør brug af LED-teknologi.

systemet greb Kontrol (Tilbudte valgfrit) tillader føreren at vælge en af ​​de fem drivende tilstande at tilpasse drejningsmomentet distribution til forhjulene og tillader glidning af hjulet om nødvendigt. Dette kombineret med automatisk transmission, at justere Skift punkter og og gas respons. Således vil give en udmærket reaktion på mudder, sne eller snavs.

Med hensyn til den motorprogram, for nu Opel har ikke afsløret officielle detaljer, så spiller vente hans komme ud i Franfurt. Men på baggrund af de foreliggende oplysninger, kan vi forudse, at der vil være tilgængelig i både diesel og benzin muligheder. Desuden vil en plug-in hybrid variant tilføje. Den nye Grandland X er monteret på platformen EMP2 PSA.

Foto 1 - Billeder Opel Grandland XFoto 2 - Billeder Opel Grandland XFoto 3 - Billeder Opel Grandland XFoto 4 - Billeder Opel Grandland X

Opel Grandland X Pictures