Opel

Bedste nytte 2015 til Motor.es: Opel Corsa

Som sædvanlig i Motor.es, hvert år redaktionen vælger sin årlige liste over vindere. I år, beslutter blandt mere end 100 biler, har vi konkluderet, at det bedste værktøj 2015 var den nye Opel Corsa.

Endnu et år han ved at være slut. 2015 365 dage er snart opbrugt, og det er tid til at se tilbage og finde ud af, hvad der var de bedste biler i deres respektive segmenter. Som sædvanlig i Motor.es har vi gjort vores egen stemme med nye modeller, fremstillet mellem den 1. januar til 31. december i år.

Der er 10 kategorier: Nytte, kompakt, sedan, luksus sedan, coupe, cabriolet, superdeportivo, SUV, van og alternativ drivkraft. Hver sektion har tre finalister og én vinder, som vi vil afsløre i løbet af disse dage. Selvfølgelig blandt dem vil der være en maksimal stemte for at blive kaldt som den bedste bil af året for Motor.es.

Bedste nytte 2015

Den mindste segment af markedet har haft et år især bevæget. Der har været nye og fornyede store modeller. Repræsenterer 20,4% markedsandel, området for forsyningsvirksomheder er afgørende for mærker, dermed den udbredte engagement i sin erobring.

  1. Opel Corsa
  2. Mazda2
  3. Fiat 500

Hans rivaler har ikke sat noget nemt, men det er den fortjente vinder

Af alle de mulige kandidater, har redaktionen anset som vinder for den bedste nytte 2015 er Opel Corsa. Vi er i den femte generation af den lille tyske. En generation tager over alle tidligere at forblive et marked referencer. Tillykke Opel.

Med KODO design under armen Mazda2 er blevet præsenteret som et alternativ til europæiske mærker. Dens lille størrelse er ideel til byens gaver. Samt dens praktiske og adfærd. Lille, men robust, diskret men elegant, stille, men effektiv. En anden velfortjente pris.

Opel Corsa 1,0 SIDI Turbo, så prøv: motor, forbrug og adfærd

En myte kapitaliserede ord. Det var i 2007, da Fiat 500 kom til live, og mange kastede deres hænder til hovedet. Men i de senere år har gjort det klart, at indsatsen var mere end ret. I denne 2015 har set en svag restyling. Mindre tweaks her og der, der fortsat vil gøre det 500 en elsket og respekteret model.