Hyundai

Hyundai vil lancere en elektrisk SUV med 320 km autonomi

Hyundai har bekræftet under hans pressekonference på LA Auto Show 2016 arbejder på en elektrisk SUV med en vifte af 320 km. Efter lanceringen af ​​den Ioniq familien, vil det være den anden store satsning for Hyundai elbil segment.

Hyundai elektrisk SUV. Rekreation.

Under pressekonferencen af ​​Hyundai på LA Auto Show 2016, samt at offentliggøre nyheden om, at fabrikanten har udarbejdet for det amerikanske marked, har der også været tid til fremtidige annoncer. Og det er hverken mere eller mindre, Det har bekræftet, at Hyundai vil lancere en elektrisk SUV. Efter lanceringen af ​​den Ioniq familie på tre modeller (hybrid, plug-in hybrid og elektriske), Hyundai gør springet til SUV-segmentet med sin kommende elbil.

Således søger den sydkoreanske producent til at afhente stafetten efterladt af den elektriske udgave af Toyota RAV4, da det blev afbrudt i september 2014. Med en rækkevidde på 320 km, Hyundai håber at fange opmærksomheden af ​​købere til sit sortiment af elektriske køretøjer takket være et veludført model og ydeevne, der vil matche, hvad du ville forvente.

Efter pressekonferencen mark i nævnte auto viser, Mike O'Brien, corporate vice president og Product Planning, Hyundai, har gjort det klart, at Det vil ikke være en elbil baseret på en model af den nuværende. Derfor står vi over for en helt ny elektrisk SUV. Vi herske, for eksempel en elektrisk version af Hyundai Tucson.

Næste elbil Hyundai vil være en SUV med 320 kilometer autonomi.

Hvis du ikke ændrer planer Hyundai, dens nye elektriske SUV Det vil blive tilbudt i både forhjulstræk konfiguration som en integrerende. For nu er der ikke meget information om denne nye magt, selv om det er klart, at vi kan antage, at vil drage fordel af den teknologi, der anvendes af elektrisk Ioniq Hyundai. En model, der, som vi for nylig offentliggjort, vil modtage en større opgradering af sin autonomi i 2018.

dette elektriske SUV, hvoraf kender deres navn, kan du derefter installere den nye ion-batteri, der, som vi siger, Ioniq premiere snart. Men vi kan ikke udelukke, at Hyundai ingeniører beslutter at tilpasse batterier til de særlige kendetegn ved denne SUV, hvis vægt eller aerodynamik vil være anderledes. Og det er, at begge faktorer direkte påvirker autonomi.

I øjeblikket er der meget få elektriske SUV Vi kan møde dig i markedet. Men i de kommende år, de vil nå forhandlere række elbiler i SUV-segmentet. En af dem er BMW X3 magt, Tesla Model Y eller I-Pace Jaguar, forudset i Hall of Los Angeles 2016 ved hjælp af en prototype af samme navn. Modellen vil udvikle Hyundai bliver nødt til at beskæftige sig med nogle af dem.

Hyundai Ioniq øge sin elektriske rækkevidde i 2018