Peugeot

Peugeot Partner Tepee Puretech nu fås med benzinmotor 110 hk

Peugeot Partner Tepee lancerer en ny motor i sit sortiment: det er moderne benzin PureTech 110 med 1,2 liters turbo og 110 hk. Allerede på salg i forhandlere brand, med priser fra 12.900 euro.

Ikke alt vil være diesel i små varevogne og erhvervskøretøjer: selv om markedsandele motorer benzin i disse køretøjer er meget lavere, er der også plads til dem. Peugeot Partner Tepee sortiment debuterer i sin avancerede PureTech 1.2-liter motor med 110 hk.

den Peugeot Partner Tepee 110 PureTech Det kan være et interessant alternativ til regelmæssig diesel på grund af dens effektivitet. Denne motor turbo tre-cylindrede leveres som standard med systemet Stop & Start automatisk start og stop af motoren, og deres gennemsnitlige forbrug er meget lavt: homologates 5.1 liter / 100 km og CO² udledning af 119 g / km.

Takket være den 110 hk Denne motor-nået 5.500 rpm- og maksimalt drejningsmoment på 205 Nm ved 1750 omdrejninger i minuttet, kan Partner Tepee fremskynde fra 0 til 100 km / t på 12,2 sekunder, med en maksimal hastighed på 180 km / t. hans udstyr til rådighed, er helt færdig, hvilket gør det til et gyldigt køretøj til både professionel brug og til underholdning og personlig brug, fremhæver elementer som:

  • multimedia computer med touch screen 7 inches og MirrorLink funktion (i stand til at duplikere skærmen på en smartphone)
  • Aktiv By Emergency Brake Brake
  • Front parkering sensor
  • Bakkamera
  • Traction Control Grip Kontrol

Ligesom resten af ​​sortimentet Peugeot Partner, er denne version er produceret på fabrikken i Vigo, så kan prale etiketten 'Made in Spanien'. den Peugeot Partner Tepee 110 PureTech Det er nu til salg på forhandlere af mærket, Aktive og udendørs finish, med Priser fra 12.900 euro.

Peugeot Partner Tepee Udendørs test BlueHDi 120