fiat

Fiat Group går gennem sin værste i Europa

Sergio Marchionne indrømmede, at Fiat salg i Europa er faldet markant, især i Italien, hvor selskabet er stærkere. Koncernen vil fokusere på USA og Brasilien.

Selvom hver gang han rører os skrive om Fiat-koncernen, vi giver nogle nyheder om deres ekspansionsplaner eller udviklinger af fusionen med amerikanske Chrysler, virkeligheden er, at gruppen ikke går gennem sit bedste øjeblik i Europa og langt mindre i Italien, jord for hans fødsel.

Mens målet for Fiat-koncernen er at blive stærk i USA med ankomsten af ​​Alfa Romeo, synes tingene ikke gå hjem på alle godt, da det egen Sergio Marchionne Han indrømmede, at hans selskab står over for alvorlige problemer i det gamle kontinent i de første ni måneder af 2011. Dette er fordi Koncernens salg faldt med 12% i den samme periode i 2010, droppe sin markedsandel fra 8,2 7,3%. Som om dette ikke var nok, i Italien, hvor Fiat er normalt stærkere, lda salget er placeret på det laveste niveau i de sidste 20 år Marchionne er ikke vist og begejstret ting at forbedre: "2012 vil ikke være et stort år for det europæiske marked", Han fortalte reportere. "Siden 2008 salget i Italien er faldet med 700.000 biler, hvilket betød et fald til 210.000 Fiat enheder. Det giver ingen mening undskyldninger på nye modeller", Tilføjede han.

Disse tal synes at retfærdiggøre erklæringerne fra nummer et Fiat dage siden, at prioritere USA for at positionere Alfa Romeo. Disse dage, den mest frugtbare for Fiat-Chrysler alliance markeder er USA og Brasilien og det er hvor gruppen vil koncentrere sine kræfter.

På dette tidspunkt, er det værd at nævne, at fem anlæg, at Fiat ejer i Italien giver underskud og af denne grund dens ledere søger fleksibel arbejdstid for medarbejdere og øget produktion, som fagforeningerne afviste helt, organisere en strejke til fredag.

På trods af denne dårlige nyheder, Marchionne ikke bekymret: "vi har tilstrækkelig likviditet til at opfylde vores behov i lang tid. Den gode nyhed er, at en del af vores forretning er sund og genererer kontanter".