Škoda

Hunted den nye Skoda Yeti reducerede 2018

Den nye generation af små SUV fra det tjekkiske mærke har været jaget næsten helt udækket. Ateca alternativ til SEAT og Volkswagen Tiguan med at holde mekanisk forhold vil blive præsenteret i september og vil være til salg inden udgangen af ​​året.

Det var planlagt til at blive præsenteret på Geneve Motor Show, men vil gøre efter sommeren på Frankfurt Motor Show. Det vil den store nyhed i det tjekkiske mærke til næste år 2018, og vil gå på salg i Europa senere på året.

Hunted i Tjekkiet, Det er blevet udviklet på MQB modulære platform og den nye Skoda Yeti vil være bror til SEAT og Volkswagen Tiguan Ateca oplever en større ændring i sin størrelse og udformning, som nu er det betragtes som en reel SUV segment C op til modellen SEAT og Volkswagen.

Uncovered helt, kun det præsenterer mindre camouflage baglygter, der ligner sin storebror Kodiaq, selv om det også rigtigt, at hvis vi sammenligner tættere sammen med SEAT Ateca kan se, at selv C-søjle to modeller er næsten identiske men i modsætning til den spanske model, fast bageste glas har en anden form og er større. På bagsiden, lysene også synes taget fra Skoda Kodiaq uden variation. Man kan næsten sige, at det er en mindre Kodiaq.

Dets indre er mere rummelige og luftige, dels takket være en stigning i dimensionen længde forventes at nå op til 4,6 meter og er kun tilgængelig med 5 pladser. Udstyret vil også være højere, med den helt arsenal set i den fornyede Octavia ogSuperb nye og Kodiaq som den ny platform for infotainment Skoda Connect med SmartLink-funktion, carplay Apple og Android Auto.

I sikkerhed sektion, også Det vil funktionen avancerede systemer såsom vejskilte, advarsel lane afgang og adaptive cruise control, blandt andre elementer.

Det nye Skoda Yeti, som vil fortsætte produktion på fabrikken i Kvasiny, Tjekkiet, vil ankomme med mekanisk benzin TSI tre og fire cylinder diesel TDI kun fire cylindre med forskydninger fra 1,0 til 2,0 liter, der tilbyder en bred vifte af kombinerbare muligheder integreret med front eller fire hjul og kobles til en manuel transmission 6 hastighed automatisk dobbelt kobling hastighed trækkraft og 7.

Et år senere, sortiment også udvides med en plug hybrid benzinmotor vil kombinere 1,4 TSI med en elektrisk motor, en mere effektiv og økologisk udgave med strøm nok til at flytte den nye Yeti med de ombordværende og bagage.