Mercedes

2018 Mercedes GLA vil frigive de nye LED-forlygter

  • Mercedes kompakte SUV er blevet fanget igen iført de nye LED-forlygter vil præsentere i sin ansigtsløftning.
  • Snart vil vi have på forhandlere til dato Mercedes GLA vil være med os for anden halvdel med æstetiske, mekaniske og nyt udstyr.

Mercedes kompakte SUV debuterer LED-forlygter

den nye 2018 Mercedes GLA vil komme med interessante æstetiske, mekaniske og nyt udstyr. Disse er den nyeste model, hvor vi ser mere camouflage og under dette den endelige udformning af sine linjer billeder. Begge områder på for- og bagsiden er skjult bag vinyl, der fortæller os, hvor de eksterne aspekter, der modtager ændringer til ansigt i anden halvdel af sin kommercielle levetid vil blive fundet.

For første gang, en prototype af restyling venter på kompakte SUV bærer nye LED-forlygter front, der kan skimtes bag lyset camouflage. Disse optisk teknologi og højeste kvalitet af lys om natten fås som ekstraudstyr på området Mercedes GLA. Efter fronten bemærket et redesign af dens vigtigste gitter, som er udvundet logo for at forsøge at gå ubemærket hen, og en helt egen sports kofanger med større luftindtag, design underskrevet af Mercedes-AMG.

Hvis vi vender at stå der bag det nye optiske lys efter nye tegn, nye-forsvar, der udgør de trapezformede udstødningsrør forretninger og en stærkere diffusor. Alle disse ændringer søger at skabe kontinuitet i design med de nyeste udgivelser af Mercedes som den seneste interval Mercedes Class E eller Mercedes Class A der direkte er SUV mindste af de tre-takkede stjerne.

Den 2018 Mercedes GLA vil medføre betydelige forbedringer i udstyr og mekanisk

I dets indre også vi har det privilegium at kende baserede nyheder Klasse Mercedes 2015 som nye materialer, opdaterede instrumentpanel, sæder og reviderede vulkanisater knapper. Vi vil være i stand til at udstyre vores enhed med nye pakker omgivende belysning, et system af infotainment med en skærm op 8 inches, højere end de nuværende, nye teknologier konnektivitet (Apple + Android bil auto Play) og den nye guide, der registrerer træthed føreren.

Mekanisk forsyning vil også blive grundigt revideret med en global opdatering for at møde regler Euro6 og forbedre forholdet mellem ydelse, brændstofforbrug og emissioner, forbedre alle disse aspekter. F.eks drivgassen 2.0 liters fire-cylindret GLA 250 nu udvikler 218 hk (+7 hk maksimal effekt). den suspension vil være et andet højdepunkt, du vil modtage ændringer med mulighed for at ændre deres adfærd gennem en simpel selector sektion mellem to tilstande: Comfort og Sport.

Dette er den nye Mercedes klasse A 2015 og ny

fotos: Baldauf / SB-Medien