Mercedes

Mercedes CLS 2018: jagede med ny front konfiguration

Tilbage til jage en af ​​de test-enheder af den nye Mercedes CLS med mindre camouflage sædvanlige for denne type enheder. viser nu nogle af sine nye funktioner og en ny konfiguration af foreløbig kofanger, designet til at teste forskellige elektroniske elementer.

Ny Mercedes CLS Class.

et par dage siden blev vi overrasket over at opdage en af ​​de test enheder af den nye generation af Mercedes CLS. dette Han manglede den sædvanlige vinyl camouflage brandet har alle deres muldyr og prototyper udvikling, der viser hans krop næsten nøgen, mens skjule sine vigtigste funktioner med lim og plast sort.

Denne nye enhed er meget lig den foregående, fordi den har den samme type camouflage, men med en ny konfiguration. Som vi kan se i disse nye spion fotos, camouflage blade afsløret flere nye emner, såsom grillet og optisk på forsiden. I tilfælde af grillen diamant design vi er den type, der allerede er monteret andre modeller af mærket, og forlygterne vi designer en ny og mere kantede og LED-kørelys med ny grafik.

Kofangeren sag er meget anderledes, fordi dette spørgsmål har en meget forskellig kofangere over aspekt, da det mangler den flade form på siderne for at vise sin sande form, med Fælles brand basrelieffer tilgængelige testmodeller vedrørende test af alle former for sensorer. Denne kofanger er foreløbig, er det kun tilsigtede formål med at være den fysiske støtte af disse sensorer.

Meget camoufleret bag.

På bagsiden finder vi mange flere klæbestoffer sort farve, viser os meget tydeligt omrids 4-dørs coupé, men helt skjule alle detaljerne i modellen, da deres bestyrelser eller de fleste af optik.

Som for placering og form vil vi ikke mødes for mange ændringer, selv om teknisk. Platformen vil blive brugt denne model MRA Mercedes, for et baghjulstræk køretøjer. Så CLS lover at være noget lettere end sin forgænger, på trods af sin størrelse vil blive forøget. Mekanisk vi finder nye diesel og benzin blokke, med tilføje nye motorer 4 og 6 cylinder, plus en ny AMG-version. En ny funktion i denne nye serie vil være forsvinden den velkendte udgave, så kun tilgængelig finde sportssedan 4-dørs versionen.

Lanceringen er allerede meget tæt på tid, da det forventes at ankommer i showrooms i de tidlige stadier af næste år, selvom mærket hidtil har endnu ikke upfront præsentation.

fotos: Automedia