Nissan

Nissan vil have en plug-in hybrid og henviser Outlander PHEV

En højtstående Nissan har bekræftet at de arbejder på en ny plug-in hybridbil, og takket være den samarbejdsaftale indgået mellem Renault-Nissan og Mitsubishi kan drage fordel af teknologi og mekanik af Mitsubishi Outlander PHEV. Det vil være en model for det europæiske marked.

Nissan Concept Gripz

Det Nissan Gripz Concept afsløret på 2015 Frankfurt Motor Show er drevet af en hybrid-system.

Da det blev meddelt, at Carlos Ghosn, administrerende direktør for Renault-Nissan, Mitsubishi overtog kontrollen med lukning af aftale om køb 34% af aktierne, var det klart, at før eller senere både Renault og Nissan De ville drage fordel af den teknologi, der er udviklet af Mitsubishi til dato, og omvendt. Hvilket det er derfor, vi ikke skal blive overrasket erklæringerne fra Takashi Shirakawa, chef for forskning og udvikling af Nissan Europe.

Shirakawa har bekræftet, at Nissan arbejder på en ny plug-in hybrid til det europæiske marked. En model, der vil holde meget at gøre med Mitsubishi Outlander PHEV. Og som sagt det høje embede af den europæiske afdeling af Nissan, i virksomheden som et referencepunkt og mekanisk hybrid plug-in teknologi, der anvendes af Mitsubishi SUV.

Takashi Shirakawa selv gør det klart, at den topprioritet for Nissan gør springet til 100% elektrisk mobilitet, Men han påpeger, at for at nå til det punkt har brug for en slags "bro". Og det er her, plug-in hybridbiler, fordi de tilbyder begge muligheder kommer i spil.

Nissan Gripz Concept - Rear

Den Gripz var en af ​​de få "eksperimenter" udført af Nissan med hybrid mekanik.

"Vores nuværende prioritet er at gøre overgangen til elbiler, men vi har stadig brug for en bro for at komme til dette punkt. Vi arbejder i øjeblikket på en plug-in hybrid løsning for Europa. Vi byder Mitsubishi til Renault-Nissan familie, og de har allerede Outlander PHEV. Vores næste generation af produkter kan dele teknik og teknologi med Mitsubishi model. Men projektet er stadig på et meget tidligt tidspunkt. "

Desuden er det vigtigt at huske de vigtigste funktioner, der tilbydes af den hybride Outlander PHEV-system. Takket være dens batterier, den japanske SUV kan cirkulere i 52 kilometer i 100% elektriske tilstand. Som forklaret på det tidspunkt, det giver tre metoder til genopladning. Den hurtigste løsning gør det muligt for os at nyde 80% af ovennævnte på bare 30 minutter rækkevidde.

På spørgsmålet om efterspørgslen efter Nissan kunder, Shirakawa sagde langt de fleste er på udkig efter en mindre elbil Nissan Leaf, et projekt, som vi har talt om mere end én lejlighed, og at hvis udviklet, vil være til gavn teknologi i den nye Renault Zoe har for nylig ankom i de spanske forhandlere. Men ikke desto mindre, den høje embede af det japanske selskab fortsætter med at pege som "en nødvendighed" lancerer plug-in hybrid.