Ferrari

Ferrari Daytona aluminium ukendte alene 40 år senere vises, og

  • En kopi af Ferrari 365 GTB ukendt / 4 coupe, den eneste Daytona gaderæs aluminium krop, har optrådt efter 4 årtier i glemsel i Japan.
  • Kun et par samlere kendte til dets eksistens og ofte har forsøgt at købe disse år, men nu vil blive sat til salg for første gang siden halvfjerdserne.

En unik Ferrari Daytona.

En enkelt kopi af Ferrari Daytona, udover ukendt, Det vil være en af ​​stjernerne i den kommende auktion Leggenda Passione RM og Sotheby i Maranello. Denne enhed, som Det har været skjulte næsten 4 årtier, Det er enestående i sin art, og vi kan mærke det som en af ​​de sjældneste eksempler på modellen.

365 GTB Ferrari / 4 Daytona er en sjælden model i sig selv og derfor meget ønsket af samlere. Blandt de to kroppens varianter, coupe og spider, blev der kun 1.406 enheder samlet, selv tælle prototyper, og indtil videre, spider varianter var den sjældneste, fordi kun de forlod workshops Scaglietti 121 enheder åben krop.

Den eneste Ferrari Daytona aluminium nåede 1,8 millioner

Der var dog kun 5 eksemplarer blandt dem mere end 1.400 De blev rørige med en let aluminium krop i stedet for konventionelt stål. Disse blev bestemt kredsløb, men de 5 enheder, man var beregnet til gade køretøj, mere som en Daytona Coupe. Denne enhed, ukendt for mange, er der skal auktioneres næste måned i Maranello.

Omkring 4 årtier har været skjult.

oprindeligt registreret i Italien af ​​Luciano Conti, grundlægger af den italienske magasin Autosprint og personlig ven af ​​Enzo Ferrari, efter at have passeret gennem hænderne på flere ejere endte han mætte i Japan i 1971, hvor han var endda en magasin dække motor.

Flere ejere og omkring 8 år senere, Ferrari 365 GTB / 4 aluminium endte med Makoto Takai, ansvarlig for at have skjult modellen i disse næsten 40 år. I hele denne tid, hvis enheden har gået ubemærket af de fleste eksperter og fans, og kun et par samlere kendte til dets eksistens, så i disse årtier har Takai modtaget flere bud på bilen, alle afvist. Så dette er første gang siden denne model er til salg siden.

En auktion en Ferrari Daytona Spider, som har været 20 år gemmer sig i en garage

Auktion hus Det afslører ikke årsagerne i hans beskrivelse ejeren til at sætte nu til salg, eller de særlige kendetegn ved konstateringen eller den tid, det virkelig bliver stoppet. Hvad det gør hævder beskrivelsen af ​​partiet er specialisten Marcel Massini, som han bekræftede serienumrene på stel, motor og transmission, alle af dem originaler.

Statens absolutamnete original, men lurvet.

På trods af den åbenlyse tilstand af forfald og snavs, og nogle mindre kosmetiske ændringer, fordi så mange hænder, der gik modellen, staten er helt original. Selv de gulvmåtter og værktøjer er den oprindelige, men hans tilstand er virkelig uheldigt. Men det lader til, at for meget rust har lavet en bule i modellen, hvilket gør det perfekt kandidat til en fuld restaurering eller endda for enkel rengøring og renovering arbejde.

I begge tilfælde er denne kopi af stel nummer 12653 kaldet til at være en af ​​de mest fremtrædende kendte overlevende Daytona. Deres estimater vil foreslå en værdi mellem 1,40 og 1,70 millioner euro, mellem 1,65 og 2,0 millioner dollars, som mødte forventninger, vil også være en af ​​de dyreste model enheder . Selv om denne enhed går på salg uden forbehold.

Ferrari 365 GTB / 4 "Daytona": Den hurtigste produktionsmodel i det øjeblik

fotos: RM Sotheby