Ferrari

Ferrari Portofino sine spektakulære første officielle video

Søvnløs online mode og officielt præsenteret to gange allerede, den nye Ferrari Portofino vist spektakulære i sin første officielle video. Med 600 hk og et helt nyt design, efterfølgeren til Ferrari California T er meget mere aggressiv end sin forgænger.

Så Desvelado online et par uger siden, i de sidste dage Vi har set to på hinanden følgende officielle præsentationer den nye Ferrari Portofino. Først i en spektakulær begivenhed på samme italienske by, der bærer hans navn, og et par dage senere i sit stativ 2017 Frankfurt Motor Show, hvor vi kunne se og analysere levende den helt nye cabriolet 2 + 2 italiensk.

Nu viser vi den første officielle video frigivet af mærket, hvor vi kan se i bevægelse og stor detalje efterfølger Californien aggressiv T, vinde mange heltal, når vi tilføjer bevægelse til dine billeder.

Selv om det ikke kan synes så, det er den naturlige efterfølger til Ferrari California T, som den er relateret på det tekniske niveau, og meget, men som ved første øjekast ikke synes. Hver ny Ferrari æstetisk afstand model, den erstatter, men i dette tilfælde, finder vi en dyb redesign og nogle sådanne dramatiske linjer, det koster os at se nogle af Californien på ham. Sandsynligvis det var det, jeg ønskede at overhale os et par måneder siden, da Sergio Marchionne foretaget nogle eksplosive udsagn han troede, at Californien ikke var en sand Ferrari.

Meget aggressiv og radikale design.

Det centrale design af den nye model synes at have været helt distancere sig fra sin forgænger, som rigeligt har opnået med en langt mere aggressiv holdning, som kan mærkes i hver eneste af de karrosseridele. Selv på siderne Brat fandt, at kunstigt volumener og folder sin linje musculan. Som for det indre, kan vi kun tale om ny æstetisk og udstyr, som vi fortsætter med at finde en god plads til begge forsæder med to ekstra sæder bag, men nu har vi nogle mere plads.

Teknisk finder vi en evolution Californien skitse T med en 3.9 liters kompressor V8 med 600 hk nu og 759 Nm, så du kan gøre fra 0 til 100 km / t på kun 3,5 sekunder med en tophastighed på 320 km / t.

Som for sin kommercielle lancering, det italienske mærke Han har ikke afsløret endnu hverken prisen eller den mulige ankomst af de første enheder, men de bør ikke bruge for mange måneder at vide, at dataene.