Porsche

Porsche Macan 2019: De første billeder af udviklingen af ​​ansigtsløftning

Porsche forbereder ansigtsløftning Macan, SUV mindre tysk rækkevidde.
Denne opdatering skal ankomme mellem 2017 og 2018, og vil indeholde forbedringer i udstyr og tekniske sektioner, plus små kosmetiske ændringer.

Den Macan vil snart få en sodavand.

Det er de første billeder af udvikling Macan ny ansigtsløftning. Det tyske mærke er allerede ved at forberede løbet fra den mindre SUV i sin klasse, som vi forventer en mindre opgradering, hvilket vil påvirke især dens tekniske ordning og udstyr, med et par æstetiske præg, som er sædvanlige i underskrivelsen af ​​Stuttgart.

Den Macan kom på markedet i begyndelsen af ​​2014, efter at være blevet præsenteret for et par måneder før udgangen af ​​2013. I første omgang området havde benzin og diesel versioner, den Macan S, og blev kronet Macan Turbo 400 hestekræfter, hvortil de blev tilføjet Macan snart adgang versionen og relativt nylig Macan GTS, mellemniveau placeret under Turbo radikal.

Porsche Macan S (III): Dynamiske test, konklusioner og vurderinger

I disse billeder kan vi ikke se alt for mange ændringer, den Macan allerede har nogle af de nyeste mærkevarer træk, men det er logisk at tro, at Vi ser, hvordan visse detaljer er ændret, som optisk eller kofangere.

LED drivere skjult i vinyl og 4 bagerste udstødningsrør.

Enheden har billeder, nuværende forlygter mens den bageste tager dem helt skjult. Selvom vinyl overliggende har den samme form og størrelse, at piloterne i øjeblikket rider på den model, så vi forstår, at dit design vil blive ændret, sandsynligvis en måde, der ligner dem, der anvendes af den nye Porsche Panamera.

I sit forsvar Vi opdager de 4 udgange med cirkulært udstødning, Det indikerer, at dette bør være version Macan Turbo, selvom karrosseridele kan vi ikke finde ud af det, fordi trods ikke har mere camouflage, ingen synlige udvikling.

Ankomsten af ​​den nye Macan ansigtsløftning for øjeblikket stadig et
mysterium, selv om Det bør være et tidspunkt mellem 2018 og 2019, der er
når dens møder halvdelen af ​​sin livscyklus.

Porsche 911 2018: Din nye optrækkelige bagskærm i detaljer

fotos: CarPix