jeep

Jeep Wrangler 2018: ny filtrering fra egen samling

Dette er den første nye Jeep Wrangler lækket JL 2018, den nye generation af den ikoniske SUV, der vil blive præsenteret kort før udgangen af ​​året, taget i egen samlebånd på fabrikken i Toledo, Ohio billedet.

Filtreret billede af den nye Wrangler.

Dette er den første levende billede af den nye Wrangler 2018, angiveligt taget af en ansat i mærket på samlebånd selv Wrangler i plante Toledo, Ohio. Dette billede viser ikke os også, fordi hele modellen ikke er værdsat, men ja lader os se nogle af de nye funktioner og elementer.

Efter 10 år på markedet, vil Jeep Wrangler modtage en betydelig opgradering i år. Hans præsentation er planlagt til november, i henhold til ordene fra Sergio Marchionne, administrerende direktør for FCA gruppe, så vi er i de sidste faser af livet i den nuværende generation, som vil blive erstattet af den nye generation JL begyndelsen af ​​næste år.

På billedet kan vi se en del af lateral, hvilket bekræfter de nye former af hjulet, af dørhåndtag og nogle eksperter model, billedet bekræfter også den første tese, at forruden fortsat vil være optrækkelige, selvom ved første øjekast måske ikke synes så. For at bekræfte, at detaljer, men vi er nødt til at vente til november.

Afsmeltet model fra et filtreret billede.

Ud over de mange spion fotos, vi har set i de seneste måneder, vi for nylig var med en lækage, som åbenbaret for os sammensætningen af ​​2018 Wrangler rækkevidde på sit hjemmemarked, USA.

Denne læk syntes at bekræfte tidligere lækager, som allerede havde afsløret sammensætningen af ​​det komplette mekaniske sortiment, herunder motorer finder vi på markeder som Europa. Denne gang læk kom fra edb bestillingssystem selv, der er til rådighed på forhandlere af mærket i USA, så det er en temmelig pålidelig information.

På dette marked hele spektret vi allerede vidste undtagen den nye blok diesel 2,2-liters 4-cylindret, som vil være enestående til det europæiske marked vil være tilgængelig. I sin hjemmemarked vil vi finde to blokke af benzin, kendt Atmosfærisk V6 3,6 liter Pentastar og nye 4 cylindret 2,0 liter trykladning, ud over den V6 3,0 liters diesel. Med en mulighed for at montere en 6-trins manuel gearkasse eller automatisk teller to muligheder 8 relationer.

fotos: Wrangler JL Forum