McLaren

To McLaren P1 til salg

Holland forhandler lægger på salg to McLaren P1 værd 1,8 millioner euro hver enhed. Kilometertæller 500 km mærket. Den første køretøj var hvid maling finish mens den anden var sølv. Betingelsen for både sport er upåklagelig.

Hvis du ikke har en chance for at erhverve den nyeste McLaren superbil bare rolig, måske i dag er din heldige dag. I Nederlandene en forhandler dedikeret til køb og salg af sportsvogne og store luksus sedans har salg to McLaren P1 anden hånd for 1,8 millioner euro hver enhed.

Begge køretøjer har tilbagelagt en afstand på ca. 500 km, så de har ikke engang færdig med at skyde. Hertil kommer, at licenstager, at hverken McLaren P1 har lidt ulykker eller mindre stød parkering, møde de respektive organer i intakt tilstand. En af dem er blevet malet i Supernova Sølv metallic finish, mens den anden i Pearl White Metallic.

De vigtigste forskelle mellem de to McLaren P1 fokus ser bort den udvendige farve, og inde fælge er identiske i begge tilfælde. Det indre, i tilfælde af sølv indbefatter sorte sæder og granater mens de resterende køretøj kan prale af en Rød læderrat og sorte sæder.

Bag monocoque kulfiber er en hybrid mekanisk Det består af en benzinmotor V8 3.8 liters slagvolumen og to turboladere stand til at afgive 737 hk til bagakslen. Ved siden af ​​ham er en elektrisk motor, som øger effekten til 916 hk. Hertil kommer, at sidstnævnte giver føreren mulighed for at køre uden at udsende forurenende emissioner i byen.