Audi

Cup autonom körning Audi söker unga talanger

Audi inviger en ny upplaga av kopp autonom körning med deltagande av åtta lag från tyska universitet som specialiserat sig på olika grenar av ingenjörs prototyper slåss med Q2 för ett pris på 10.000 euro studenter.

Cup autonom körning Audi har åtta prototyper av autonoma Q2 utrustad med högteknologiska skala

Audi, nedsänkt i utvecklingen av autonom körning uppmuntrar unga talanger av tyska universitet med autonom körning Cup hållits sedan 2015.

Denna konkurrens kommer att innehålla en reproduktion skala 1: 8, en helt elektrisk prototyp Audi Q2 utrustad med ultraljudssensorer, 3D-kamera, backkamera och ett grafikkort NVIDIA högpresterande underrede, element som är väsentligen liknande de i den nya Audi A8 men Till skillnad från denna produktionsmodell, har dessa komponenter utvecklats av studenterna själva specialiserade inom robotik, data vetenskap, mjukvara arkitektur, artificiell intelligens (AI) och molnteknik med hjälp av grundläggande funktioner som tillhandahålls av märket med de fyra ringarna.

Tekniskt sett dessa prototyper har en skala 3D nya och vidvinkel främre kamera med ett detekteringsområde kan fånga större information vid samma nivå som laserskannern nya Audi A8 och samtidigt har en bakre kamera som ger mer precisa manövrar. 

Audi Q2 vid en: 8 är elektrisk. Kommer det att vara en försmak av en elektrifierad version i den verkliga modellen?

Dessa kameror kompletteras av de tio ultraljudssensorer fördelade i hela kroppen - fem främre tre bakom och en i varje i sidled med ett detekteringsområde från två centimeter till fyra meter.

utrustar också accelerationssensor över nio axlar som ansvarar för att registrera förändringar riktning och skickar informationen till en central real färddator med en processor med fyra kärnor höghastighets tid.

Allt detta kraftfullt nätverk av sensorer, kameror och styrlogik, ekvivalent med den monteras i Audi produktionsmodeller- Det kommer att utvärderas i ett första steg av kopp autonom körning Audi.

Evenemanget kommer att hållas på Audi Forum mellan 15 och 17 november

Det första testet kommer att bli en överraskning även om varumärket räknar med att måste passera vissa tester sylt, korsar utan kollisioner och beter sig i trafiken med andra fordon samtidigt som säkerhetsavståndet med särskild hänsyn till eventuella fotgängare avsikt att korsa gatan eller tolka trafiksignaler.

Den andra fasen motsvarar en presentation av den tekniska utvecklingen och det tredje steget är en utmaning så kreativt som möjligt där lagen kommer att använda artificiell intelligens, speciellt med minst antal fel. Universitetet laget med flest poäng får 10.000 euro, löparen kommer att ha 5000 euro och den tredje 1000 euro.

Men den ekonomiska priset är inte det viktigaste Cup autonoma Audi Driving den nya Q2 som huvudpersonen, men möjligheten att varumärket erbjuder sig att bli en del av varumärket i ett internationellt praktikprogram tolv månader i en mängd olika områden.

Audi A8 2018: dess nya högteknologiska detaljhandeln