Audi

Audi Q1 2016 Audi planer för din familj SUV

Audi Q1 har bekräftats av VD för den tyska marken, Rupert Stadler självt. Det kommer att använda den reducerade versionen av MQB plattform VAG-gruppen. Det kommer inte förrän nästa år när vi börjar se ner på gatan, kan det förväntas att detta år kan vi se en förhandsvisning av den.

Den Cross Coupé ska ge oss en förhandsvisning stil Audi Q1

Audi har funnit i Q-enheter gås som lägger guldägg. Den tyska varumärket planerar en affärsstrategi som kommer att omfatta ett brett spektrum av SUV-modeller. I mer än två år har vi hört att Audi kommer att utveckla en Q1. Det kommer att bli tillgång modell som sträcker sig och dess utseende kommer att vara över nästa år, men preliminära indikationer tyder på att senare i år kommer vi att ha till Audi Q1 2016 koncept format.

All denna information har avslöjats av VD för Audi själv, Rupert Stadler, som han har erkänt att inom Audi planer 60 modeller till 2020, de todocamino enheterna kommer att vara en viktig grund därav. För närvarande är marknadsandelen för dessa modeller 30%, men med ankomsten av andra Q1 2016 och förväntas nå 35% år 2020.

Som vi säger, kommer denna lilla SUV har en beskuren MQB plattform som vi ser i många modeller av VAG-gruppen. Deras åtgärder kommer att placeras i en miljö nära Audi A3 tredörrars, dvs inställning cirka 4,2 meter lång, cirka 20 centimeter under de för närvarande liten, Audi Q3, som nyligen har renoverats.

Dess storlek, nära 4,2 meter, kommer att cirkulera idealisk för stadsmiljöer

Q1 kommer att innehålla framhjulsdrift, även om det kommer att finnas tillgänglig en variant med fyrhjulsdrift, quattro. När det gäller design, under årens lopp har vi tittat på olika skisser. Under 2012 såg vi en prototyp som ska ge oss många ledtrådar att gissa den framtida utformningen av den lilla SUV, Audi Coupe Cross. Marc Lichte, nya Audi chefsdesigner, är ansvarig för den slutliga utformningen.

Q planer för fler modeller

Om några år kommer vi att se hur Audi utökar sitt erbjudande SUV på ett imponerande sätt. Audi bekräftade Q1, vi lagt under de kommande åren så många SUV enheter. Bokstaven Q kommer att åtföljas av enheter som går från 1 till 8, utom 2 och 4 som FIAT äger dessa beteckningar, så utan att nå en överenskommelse med det italienska företaget dessa enheter inte existerar.

Från botten finner vi Q6. Detta vars officiellt releasedatum har inte bekräftats, Det kommer att bli Coupe version av Audi Q5. Hans närmaste rival BMW X4 kommer på. Du kommer att ha en sportigare än Q5 stil, även om båda delar de flesta av teknik och motorer.

Nya Audi Q7 2015 bakgrund

Framför allt Audi Q8 kommer att placeras. Detta kommer vi att se mycket senare. Varumärket med de fyra ringarna väntas lansera ske före slutet av årtiondet. Liksom Q6, Audi Q8 blir coupe och renoverade sport version av Q7. Och som i det tidigare fallet, kommer det att ta en mer direkt konkurrent BMW om det i detta fall X7, som redan har inletts med utvecklingen.

Alla dessa utsläpp och produkter är en del av ett mycket riskabelt affärsstrategi. Även varumärket har en hel del modeller, mättar marknaden Premium SUV kan få motsatt effekt som eftersträvas, så presentationerna kommer fördelas fram till 2020.