Ford

Ford Mustang mest spektakulära SEMA 2017

Av alla Ford Mustang som presenterades vid 2017 års upplaga av SEMA Show, dessa är de bästa och mest spektakulära händelsen i Las Vegas, det år som har premiär nya Ford Mustang 2018.

Ford Performance monter på SEMA 2017.

2017 års upplaga av SEMA Show stänger sina dörrar efter flera dagar av spektakulära händelser, presentationer och utställningar. Där vi har sett Ett stort antal kopior av pony-bilen Ford, en av de klassiska stycken av denna utnämning. Detta är året av lanseringen av den nya Ford Mustang 2018 Ford Performance så, sport uppdelning av märket, har varit utan tvekan en av stjärnorna i SEMA 2017.

Upp till 7 olika versioner av Mustang Ford beställt flera specialister, de som äger enheter gick varumärket med nya produktkatalog Ford Performance eller privata verkstäder.

Dessa är de mest spektakulära exemplen på Mustang som vi ser i dessa dagar på Convention Center i Las Vegas, bland vilka vi lyfta fram några klassiska exempel. Autentiska verk av fordons hantverk De konkurrerar de mest moderna och spektakulära kit och preparat på den nuvarande generationen ponny.

Shelby 1000 Shelby American.

Shelby 1000 Track bil

En av överraskningar av händelsen var presentationen av den nya Shelby 1000 Shelby American Car Track. Företaget grundades av Carroll Shelby avslöjade ett namn som inte används allt från ett par år sedan och slutligen debuterar i sjätte generationens Mustang.

Detta är den första arbete presenteras på nya Mustang Shelby 2018, Även om detta kit är också tillgänglig för andra versioner av modellen, såsom 2015 Mustang Shelby GT500 eller femte generationen. Ändringar är mycket djup, har det Alluminator blocket V8 5,2 liter med en ny 4,5-liters Whipple kompressor som höjer avkastningen upp till 1013 hk (1000 hk) racknivå och fann det allt igen. Eftersom axlarna till suspensionen och Brembo är helt nytt.

Denna version, på grund av utsläpp, är inte homologable, så det är föremål för användning i kretsen. Endast 50 enheter kommer att tillverkas årligen till ett pris av $ 169.995, exklusive bilen.

Utvecklad mellan Ford och RTR.

Ford Mustang RTR 2018

En av de mest diskreta presentationer Mustang är också en av de mest attraktiva och origin, RTR. Den nya Mustang RTR 2018 är inte en konceptbil, eftersom det har element som kommer att finnas i Ford Performance katalog och tränaren själv.

Denna workshop, ledd av piloten Vaughn Gittin Jr., Det är en riktig specialist modell, som lämnades anteckning i modellen presenteras på SEMA 2017. Detta har en mycket nära bilden till standardmodellen, med nya multirradio däck, lim och luftintag på motorhuven. Samt en diskret bakspoiler och framför allt den nya kompressor kit för Ford och Roush Performance, så Mustang GT ökar dess effekt till 710 hk (700 hk).

Det kommer att säljas i 3 varianter Spec spec från 1 till 3, den senare är den som har den nya kit Roush Performance Ford och kommer endast att vara tillgänglig för V8-versionen av Mustang.

Tillverkad under licens från Ford och Shelby.

Revology Mustang Shelby GT500 1967

Även om det verkar en renoverad modell, är det faktum att det är en helt ny fråga. Revology presenterade på SEMA sin nya Shelby GT500, en modell fortsättning tillverkas från grunden genom Revology, inklusive chassi, men under licens från Ford och Shelby American egen.

av $ 219 tusen Du kan släppa en ny Shelby GT500 1967, men utrustad med en ram och en mycket mer modern motor, plus kraftfullt eftersom Revology monterar en V8 Ford utarbetats av Roush levererar 608 CV (600 hk) och 644 Nm vridmoment, monterade på en ram av dagens teknik. Så fjädring, bromsar och styrning har en aktuell touch.

Revology har också en kopia av Shelby GT350, som är tillgänglig $ 187.500 med en utveckling av Coyote V8 5,0 liter och 450 hk.

Simply superlativ.

2018 Mustang av Tucci Hot Rods

Mustang presenterar verkstaden Tucci Hot Rods Det är helt enkelt enastående. Hans förvandling dragster, eftersom ett annat namn är inte värt den nya Mustang 2018 Det var det mest slående av den nya modellen Ford.

Dess kropp har nya bredare paneler och inredningen är bara racing, med typ bacquets Cobra säten och selar 6 poäng, men det mest slående är hans bakom. finner vi en enorm bakre spoiler och en nedre diffusor radikal. Det har även fallskärm.

Mustang GT V8-motor har renoverats och nu Det har överladdning. Detta är en av de Mustang som Ford själv beställt för sin monter på 2017 SEMA.

The Boss 302 Ironman.

Speedkore Boss 302 1970 Ford Mustang

Winsconsin workshop presenteras på SEMA 2017 på uppdrag av sig själv Robert Downey Jr., skådespelaren som instruerar Ironman på den stora skärmen. Som vanligt i verk av verkstad, modellen troget respekterat proportioner och ursprungliga designen, även om kroppen är helt nytt. Det har ersatts panel till panel med nya som gjorts i kolfiber.

Trots sitt utseende nästan standard, är det faktum att denna Mustang 302 Boss 1970 är praktiskt taget ny, eftersom den har nya frontramen aluminiumblock Ford Aluminator V8 5,0 liter Performance med kompressor Roush Performance och system förnyad fjädring och bromsar. Förutom en ny design interiör speciellt för denna speciella engångsföreteelse.

Resultatet har varit så spektakulärt att detta arbete vann en av de awards "The Best of the Show" tävlingen. Du kan följa alla nyheter från SEMA Show 2017 från vår speciella täckning av händelsen i Las Vegas.