Ford

Ford Mustang RTR 2018 nya 710 hk för 2017 SEMA

Ford och RTR, tränare Vaughn Gittin Jr. leds har presenterade den nya Ford Mustang RTR 2018 att presenteras i år på SEMA Show 2017. De flesta tekniska detaljer förbli en hemlighet, men dess högsta inställningen finns 700 hk (710 hk).

2018 Ford Mustang RTR igen.

Ford Motor Company och Mustang RTR, Han specialiserade på Mustang tränare som leder drifter Vaughn Gittin Jr., De har presenterat den nya Ford Mustang RTR 2018 en ny linje som kommer att finnas tillgänglig på återförsäljare av märket, antingen som tillbehör eller som ett komplett kit för att helt ändra den nya 2018 Ford Mustang.

Just nu detaljerna är ganska sällsynta, eftersom båda företagen har precis avslöjat de första bilderna innan den officiella presentationen och leva på 2017 SEMA Show, som öppnar sina dörrar i ett par dagar på Las Vegas Convention Center. så Vi bara vissa bitar av information, även om mer än tillräckligt för att veta att denna nya linje kommer att vara ganska radikal.

Ford Mustang GT Performance Pack Nivå 2: den mest aggressiva Mustang kommer 2018

Beroende på märke, det finns planer på att lansera tre nivåer av modifieringar, och därmed makt, från Spec Spec 1 till 3. På den högsta nivån, Spec 3 finner vi en utveckling av V8 5,0 liter Coyote kan leverera upp till 710 hk (700 hk).

Powers upp till 700 hk.

Vi kommer att behöva vänta på den officiella presentationen att slutföra specifikationer av sortimentet, men vi kan hoppas tillbehör avsnittet fjädring, bromssystem eller nya sporter avgas. En hel katalog över delar tillgängliga för Mustang. I fallet med Spec 3, mer kraftfulla versioner, kommer att ha kompressorn, intercooler, förbättrad injektion och en modifierad avgassystem.

Just nu vet vi bara som kommer att vara tillgänglig för Mustang GT, men det är mer än troligt att dessa prestandapaket också har utformats för EcoBoost Mustang 2018 4 cylindrig motor.

Ford presenterar 2018 Mustang mest radikala SEMA Show 2017

Vid första anblicken av officiella bilder som erbjuds av helt nya däck kan vi se en slående LED-varselljus i det centrala gallret och en något han retuscherats, med närvaron av vissa lim svart, som i modellen sidohuven. Spoiler och front splitter verkar vara mycket liknar dem som finns i 2018 Mustang GT konventionell, men i vissa perspektiv front läpp verkar mer uttalad.

Du kan följa Alla nya SEMA Show 2017 från vår speciella täckning av händelsen i Las Vegas.