Ford

2015 Mustang Shelby GT350 Ford, mer än 500 hk för utvecklingen av en härstamning

Shelby Namnet kommer också att vara närvarande i den nya Ford Mustang med en GT350 som upptäcks som mer än vad vi förväntat oss: kommer att presenteras vid Hall of Los Angeles 2014 Ford Mustang Shelby GT350 2015 är en vidareutveckling av loppet, Tack vare sin V8-motor med över 500 hk och en valfri specialpaket 'Track Pack' för kretsen.

När du insinuera hans muskler i ett par videor av avancemang, 2015 Mustang Shelby GT350 Ford blir det officiellt, innan de presentation i Hall of Los Angeles 2014, som kommer att äga rum från och med nästa dag. Och ger goda nyheter: bredvid namnet 'GT350' klassiska namnet 'Shelby' inte överges, som visserligen är goda nyheter.

Du kanske också är intresserad av:Shelby GT350 Mustang Fotogalleri (36)

den Shelby Mustang GT350 nytt Den representerar en vidareutveckling av hans ras utan att förråda sitt arv och sitt förflutna. Även om det är att behålla sitt namn, Det har inte utvecklats av Shelby American, Ford SVT men, Division själv högpresterande modeller av Blue Oval. Ändå är det föddes inte svika de höga förväntningar som ställs på den, med exceptionella egenskaper.

Från och med sin motor, 2015 Shelby Mustang GT350 Den innehåller de mest kraftfulla atmosfären mekanik historia i en Ford produktionsmodell. Det är en 5,2-liters V8-motor speciellt avstämd, kan rotera med hög hastighet och med ett stort antal modifieringar som kommer direkt från tävlingen, som den helt platt layout av vevaxeln (180 formen, snarare än den mer vanliga 90 ° V-motor).

Inga officiella siffror har aviserats makt, bor i en data bryskt: Shelby GT350 Mustang kommer att erbjuda mer än 500 hk och högst över 540 Nm. Detta är långt över 435 hk Mustang GT standard, även med atmosfärisk V8-motor. Manuell växellåda med sex hastigheter, Shelby GT350 nya Den innehåller ett chassi som har lite att göra med sina bröder mindre "adelsmän".

med suspensions MagneRide - som magnetiskt anpassas svaret hos varje hjul i millisekunder - och lättare material, Torsen differentialbroms för maximal dragkraft, bredare spårvidd och Brembo bromsar skivor 394 mm i diameter bromsok och kolv för framaxeln - fyra kolvar på bakaxeln - är det uppenbart att detta inte är en Mustang någon.

Dessutom, kan aluminiumkåpa eller metallfälgar 19 tum Michelin Pilot Super Sport De är standard. Men det finns mer, eftersom eventuellt kommer att finnas tillgänglig en 'Track Pack' inklusive extra kylning för motoroljan och transmission, speciellt utformad för intensiv användning i kretsen. den Shelby Mustang GT350 aerodynamik Det har lite att göra med startmodellen med en något lägre vindruta och en kropp kit för att optimera den aerodynamiska flödet.

New Ford Mustang slutligen i Europa

Slutligen en kort genomgång av dess inre: ratten tillplattad nedtill eller Recaro säten betona sin sportiga tillvägagångssätt. Eventuellt också att finnas tillgänglig en 'Tech Pack' valfritt inkluderande elektriska och stoppning läder reglering till sina platser, och multimediasystem Bizonen Ford MyTouch pekskärm 8 inches.

Med högre prestanda och radikalt grepp, men också godkända för gata, 2015 Mustang Shelby GT350 Ford kommer för försäljning i USA inom de närmaste veckorna, och tyvärr (utom överraskning) vi inte förväntar dess ankomst i Europa på kort eller medellång sikt. Vi lämnar dig med officiella videor av den nya Shelby GT350, där du kan se den i rörelse och upptäcka nya aspekter av dess exteriör och interiör.