Volkswagen

Kontrollera om din Audi, SEAT, Skoda och Volkswagen påverkas av dieselgate

Slutligen de flesta kommersiella märken av Volkswagen Group, Audi, SEAT, Skoda och Volkswagen har lanserat specifika platser på spanska där du kan kontrollera att fordon påverkas av fallet med dieselgate. Varumärket kommer snart att kontakta dig.

Alla tillverkare har lanserat särskilda drabbade områdena att rapportera om ärendet

Sedan två veckor sedan hoppade skandalen över uppgjorda matcher Volkswagen dieselmotorer EU5 189 EA, den största oro för alla har kommit från kunder som undrade om deras bil blev påkörd eller inte. Idag Alla märken drabbade Audi, SEAT, Skoda och Volkswagen har gjort tillgänglig för berörda parter en telefon och en webbplats för att rapportera om vilka bilar som är utrustade med motorer av oenighet.

varumärken Volkswagen, Audi, Seat och Skoda har släppt en telefonkontakt, 900.180.361, som kunderna kan ringa och fråga om huruvida bilen går listan över offer. Dessutom de tre första också tillåta online check genom tre specifika platser där du bara måste ha till hands chassinummer av bilen för att veta om eller inte inblandade:

  • Se om din Volkswagen påverkas
  • Se om din Audi påverkas
  • Se om ditt SEAT påverkas

Min bil påverkas, nu vad?

Det finns två möjligheter, att vår bil har eller inte har en trimmad motor 189 EA. Om ingen tur, kan du sluta läsa. Om så är fallet, är det första du ska göra lugn. Nu är det meningslöst att börja med expletives eller rättsliga åtgärder, mer än någonting eftersom Volkswagen Group har inte rapporterat om vad korrigeringar förväntas gälla motorerna i fråga.

Chassinumret är 17 bokstäver och siffror. Med honom kommer vi att veta om vi är eller inte påverkas

Det finns flera möjliga lösningar, men som de mest erfarna röster diskuteras i sådana fall korrigering innebär en förändring av programvara eller omprogrammering av PBX bil, att när allt kommer omkring är det en som hanterar motorn, som förbrukar och vad orenar.

Om så är fallet, och Volkswagen om en kanin ur hatten tas bort, transaktionen skulle resultera i en förlust av prestanda och ökad konsumtion. Detta innebär ett allvarligt problem för de drabbade bortom det uppenbara, och i så fall vår bil skulle förlora mycket restvärde, det vill säga förlorar försäljningsvärdet på andrahandsmarknaden.

Av denna anledning, och det faktum att påverka de naturliga förutsättningarna i bilen vid tidpunkten för köpet, alla användare bör ha rätt till ersättning. Mängden av detta är mycket slumpmässig och inte vill ge siffror för att förvirra användaren, möjligen eller Volkswagen eller Audi och Seat, Skoda och vet hur man löser det här problemet. Åtminstone för tillfället.

Volkswagen skandal, frågor och svar bedrägeri

Vi upprepar att det bästa nu är att hålla sig lugn. Naturligtvis Du kan fortsätta att köra med bilar, oavsett om de påverkas eller inte, eftersom det är helt säker ledning. Senare att enligt avancera granskningsprocessen samtalet vet vad det kommer att bli arrangemanget.

Slutligen har många konsumentorganisationer redan lanserat rekryteringskampanjer för konsumenter som drabbats av Volkswagen-skandalen. Som vi sade i går offren är 683,682 fordon. Inte ett dåligt sätt att hantera en eventuell ersättning, men du bör veta att dessa organisationer ta betalt för sina tjänster. Så bara gå upp för att lösa en gång kända varumärken.